Actualizarea din octombrie lansată pentru Samsung Galaxy A50

244
Samsung Galaxy A50
Sursă foto: Internet

Samsung Galaxy A50 primește o nouă actualizare de software, momentan a debutat în SUA. Telefonul preia cel mai recent patch de securitate Android din octombrie 2022. Actualizarea este în prezent live pentru telefoanele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă din SUA. Ar trebui să ajungă în curând și la omologii lor liberi de rețea.

SMR (Versiunea de întreținere a securității) din octombrie pentru Samsung Galaxy A50 din SUA vine cu versiunea de firmware A505USQSKDVJ1. Galaxy A50 primit ultima oară patch-ul de securitate din iulie 2022, care a sosit în august. Potrivit AndroidHeadlines, telefonul este programat să primească doar actualizări trimestriale de securitate.

Samsung Galaxy A50 nu va primi Android 13 și One UI 5.0. Samsung a lansat pe Galaxy A50 în februarie 2019. Telefonul a debutat cu Android 9 Pie și a primit actualizări la Android 10 și Android 11. Din păcate, asta este tot în ceea ce privește viața lui Android. Telefonul nu a primit Android 12 și nu va primi nici Android 13. Sunt doar actualizări de securitate pentru A50 de acum înainte. Acestea vor veni cel puțin până în februarie anul viitor. După aceea, Samsung va renunța la suportul oficial pentru telefon.

Samsung Galaxy A50 primește patch-ul din octombrie în unele regiuni

Revenind la actualizarea din octombrie, Samsung Galaxy A50 poate primi sau nu cea mai recentă actualizare la nivel global. Vă reamintim că Galaxy A50 nu mai este eligibil pentru actualizări lunare. În acest fel Samsung îți rezervă dreptul de a lansa noi corecții de securitate pentru el în diferite regiuni. Versiunea din SUA primește actualizarea din octombrie după SMR din iulie, în timp ce telefonul a preluat patch-ul din august sau septembrie în alte regiuni.

Dacă utilizați acest telefon, cel mai bine este să fiți cu ochii pe notificările despre noile actualizări și să le instalați cât mai curând posibil pentru a vă proteja telefonul de vulnerabilitățile de confidențialitate și securitate. Chiar dacă este încă un telefon destul de utilizat, nu trebuie să uităm că Galaxy A50 a fost lansat în 2019. În acest fel orice actualizare de securitate este binevenită.

Cel mai bine vândute telefoane mobile din lume au fost Nokia 1100 și 1110, lansate în 2003 și, respectiv, 2005. Ambele s-au vândut în peste 250 de milioane de unități. Cel mai bine vândut telefon Samsung din toate timpurile a fost Samsung E1110 (2009).

Ca de obicei, trebuie să primiți o notificare dacă actualizarea ajunge pe Samsung Galaxy A50. De asemenea, puteți să verificați manual dacă există actualizări. Puteți accesa meniul Actualizare software din aplicația Setări și apăsați pe Descărcați și instalați. Dacă este disponibilă o actualizare, vi se va solicita să o descărcați. Dacă nu există nicio actualizare, va trebui să verificați din nou mai târziu sau să așteptați notificarea.

Rețineți că Galaxy A50 nu primește actualizări prea des. Dacă v-ați actualizat recent telefonul, poate fi necesar să așteptați câteva luni pentru următoarea actualizare.