Actualizare majoră pentru aplicația Samsung Camera Assistant

252
Samsung Camera Assistant Major Update
Sursa foto: via samlover.com

Samsung Camera Assistant este una dintre aplicațiile Good Lock care vine cu o varietate de opțiuni de personalizare pentru cameră. Cu ajutorul asistentului pentru cameră utilizatorii pot gestiona opțiunile în funcție de confortul lor. În ultimul timp, compania Samsung a adus câteva actualizări noi care vin cu îmbunătățiri. Acum, compania adaugă din nou câteva opțiuni pentru utilizatori cu o nouă actualizare.

Aplicația Camera Assistant este disponibilă numai pe dispozitivele Samsung, așa că trebuie descărcată din Galaxy Store, nu din Google Play Store. După instalarea aplicației, un nou meniu Camera Assistant va fi adăugat la meniul de setări existent al camerei. Îl puteți accesa deschizând aplicația pentru cameră, atingând pictograma setări și derulând în jos la Camera Assistant.

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru  aplicația Camera Assistant, potrivit SamLover. Cea mai recentă actualizare este versiunea 2.0.00.0. Odată cu noua actualizare, compania a introdus câteva opțiuni, cum ar fi funcția de zoom de decupare de calitate optică, care aduce funcționalitatea de a activa fotografiile capturate prin camera principală pe dispozitive cu senzori de înaltă rezoluție, care este acum redenumită comanda rapidă de zoom de decupare 2x.

În plus, pentru dispozitivele sale de ultimă generație, cum ar fi Galaxy S23 Ultra, Samsung a introdus un nou submeniu separat numit Setări de înaltă rezoluție. În acest meniu, veți găsi două nume de caracteristici. Se numesc Pixeli adaptivi și Zoom digital de lux și vor ajuta utilizatorii să facă fotografii conform rezoluției dorite.

Samsung a lansat Camera Assistant cu seria Galaxy S22 în 2022. De atunci Asistentul pentru cameră a ajuns pe seria Galaxy S23, Galaxy S20, Galaxy S21, seria Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip 3, Flip 4 și Flip 5, Galaxy Z Fold 2, Fold 3, Fold 4 și Fold 5.

Alături de aceasta, mai există o caracteristică nouă. Este vorba despre Corecția distorsiunii, care poate repara automat liniile de înclinare sau de amestecare cauzate de distorsiunea lentilei și a perspectivei. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați aplicația Camera Assistant pe telefonele Samsung Galaxy!

Pentru a folosi toate noile funcții, trebuie să instalați cea mai recentă actualizare pentru Camera Assistant. Actualizarea este disponibilă în Galaxy Store și vine cu un pachet software cu o dimensiune de 9,56 MB.

Samsung Camera Assistant – Asistentul pentru Cameră aduce multe setări ale camerei, oferindu-vă mult mai mult control atât asupra camerei și asupra fotografiilor făcute. Aplicația este disponibilă numai pe dispozitivele Samsung, deci o puteți descărca doar din Galaxy Store.