Actualizarea din iunie disponibilă pe seria Samsung Galaxy S20

219
Actualizarea din iunie disponibila pe seria Samsung Galaxy S20
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate pe tot mai multe telefoane și tablete. Acum puteți instala actualizarea din iunie pe Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și S20 Ultra. În afară de noua corecție de securitate, cea mai recentă actualizare Samsung nu face nimic semnificativ.

Plouă cu actualizări mari în stânga și în dreapta cu optimizări pentru telefoane și/sau camerele însoțitoare. Seria Galaxy S20, pe de altă parte, nu a fost în prim-planul actualizărilor Samsung luna aceasta. Noua actualizare este una pură de securitate, fără alte trâmbițe și fluiere. Nu primim funcții noi, în afară de patch-ul de securitate, dar asta nu îl face cu nimic mai puțin util, desigur.

Actualizarea din iunie pentru seria Samsung Galaxy S20 are 180GB

O descărcare de aproximativ 180MB aduce telefoanele din seria Galaxy S20 la versiunea de firmware G98**XXSEFVE6. Lista modificărilor este scurtă: securitatea și stabilitatea dispozitivelor este îmbunătățită. În termeni concreți, asta înseamnă că modelul tău Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra are patch-ul din iunie după instalare.

Acest patch conține la rândul său 45 de corecții pentru sistemul de operare Google Android și alte 25 pentru software-ul propriu al Samsung. Printre altele, conectivitatea Bluetooth, scanerul QR, AR Emoji și securitatea contului tău Samsung sunt modificate.

Galaxy Club este un blog olandez de știri de ultimă oră axat pe smartphone-uri, tablete și pe produsele conexe Samsung Galaxy. Este un site web serios și bine informat scris de profesioniști din domeniu. Nu este un site afiliat Samsung.

Potrivit GalaxyClub, actualizarea este acum disponibilă direct prin – Over The Air – pe Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra libere de rețea în mai multe țări din Europa. Dacă aveți un model blocat în rețelele operatorilor de telefonie mobilă, este nevoie de puțină răbdare. Acest lucru este valabil și dacă aveți un Samsung Galaxy S20 FE.

Ca de obicei veți primi o notificare când actualizarea este disponibilă. Dacă nu doriți să așteptați notificarea automată, verificați manual dacă actualizarea a sosit. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.