Actualizarea din februarie pentru Samsung Galaxy S21 FE disponibilă

438
Actualizarea din februarie pentru Samsung Galaxy S21 FE disponibila
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung Galaxy S21 FE este primul din seria S21 care primește actualizarea Samsung din februarie. Cu excepția noului patch, actualizarea nu aduce nimic interesant – și cu siguranță nici One UI 4.1. Fiind un telefon din seria emblematică GalaxyS21 actualizarea a fost lansat destul de târziu de Samsung. Dar, sunt motive pentru acest lucru.

Februarie a fost o lună cam ciudată. Și, desigur, ne referim la actualizări pentru telefoanele Samsung. De exemplu, întreaga serie Galaxy S21 – în mod normal una dintre primele la actualizări, a fost uitată. În acest fel am ajuns săptămâna trecută la concluzia că trebuie să existe un motiv întemeiat: viitorul upgrade la One UI 4.1. Nu știm încă dacă este adevărat – dar Samsung Galaxy S21 FE din va primi acum doar patch-ul din februarie. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S20 FE și Galaxy S21 FE!

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy S21 FE primește patch-ul de securitate din februarie

Pentru Samsung Galaxy S21 FE, actualizarea majoră de aproape 300MB la versiunea de firmware G990BXXS1BVB3 este acum disponibilă. Există într-adevăr un singur lucru în această actualizare: patch-ul de securitate din februarie. Sau ei bine: poate această actualizare face mai mult, dar cel puțin lista de modificări nu o dezvăluie. Și atât de curând nu a descoperit nimeni din cei care au primit noua actualizare dacă aduce și altceva.

Vă reamintim că Galaxy S21 FE rulează pe Android 12 și Samsung One UI 4. Deși ne așteptăm și la un upgrade mai mare pe acest dispozitiv mai târziu în această primăvară, cu siguranță nu se va întâmpla astăzi. Mai mult, S21 FE urmează oricum propria sa cale de actualizare, separat de celelalte modele din seria S21. Actualizarea pentru un model nu spune neapărat multe despre actualizările pentru celelalte modele. Așa că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu One UI 4.1 și/sau celelalte telefoane S21.

GalaxyClub este un site olandez scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Publică informații de ultimă oră despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site web serios și bine informat. Nu este un site afiliat Samsung.

Samsung Galaxy S21 FE este singurul din seria Galaxy S21 care va primi Android 15 în următorii ani. A fost lansat cu Android 12, așa că va beneficia de o actualizare Android suplimentară. Deoarece S21 FE a fost lansat cu Android 12, va primi Android 13 la sfârșitul anului 2022 / începutul lui 2023. Android 14 va urma în 2024 și Android 15 la începutul lui 2025. Pe lângă actualizările Android, Galaxy S21 FE va primi și noi versiuni de One UI. 

Noua actualizare este acum lansată prin OTA – Over The Air și este disponibilă pe toate modelele Samsung Galaxy S21 FE vândute în mai multe țări din Europa, conform GalaxyClub. Mai devreme sau mai târziu veți primi automat un mesaj că puteți descărca noua actualizare. Dacă nu doriți să așteptați, accesați Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, atingeți Descărcați și instalați.