Actualizarea Samsung PENUP aduce instrumente și comenzi îmbunătățite

185
Actualizarea Samsung PENUP
Sursa foto: sammobile.com

Aplicația Samsung PENUP este un instrument excelent pentru oricine îi place arta digitală, îi place să deseneze și dorește să colaboreze cu alți artiști. Acum această aplicație Samsung a primit o nouă actualizare substanțială. Noua actualizare nu are legătură cu Android 14 sau One UI 6, spre deosebire de unele dintre celelalte aplicații Samsung care au primit actualizări în ultimele săptămâni.

Samsung PENUP primește noi pensule, palete de culori personalizate și multe altele. Jurnalul de modificări pentru noua actualizare PENUP este destul de stufos. Conform informațiilor, cea mai recentă actualizare de software pentru PENUP vine cu o dimensiune de 92,91 MB.

Cel mai important este adăugarea de noi pensule în modul de desen, iar acum există nouă categorii distincte de pensule: acuarelă, pictură în ulei, caligrafie, creion, aerograf, marker, creion, stilou și model. De asemenea, conform SamMobile, puteți personaliza textura, conturul și vârful pentru fiecare pensulă și le puteți testa într-o fereastră mică, chiar deasupra setărilor de textura, contur și vârf.

Samsung a actualizat și interfața de utilizare pentru a facilita ajustarea opacității și dimensiunii pensulei. În același timp, modul desen vă arată glisoarele de opacitate și dimensiune din partea stângă a ecranului pentru acces rapid. Totuși, le puteți elimina dacă doriți un spațiu de desen mai curat.

Selectorul de culori a fost, de asemenea, îmbunătățit. Există o nouă secțiune de glisare în selectorul de culori, unde puteți utiliza glisoare pentru a regla manual anumite lucruri. De exemplu nuanța, saturația și valorile de roșu, verde și albastru. Și da, puteți crea și palete de culori personalizate și realiza o pictură care să devină celebră.

„Salvator Mundi – Mântuitorul lumii” de Leonardo Da Vinci, este cel mai scump tablou din lume. Pictura a fost vândută de casa de licitații Christie’s din New York la 15 noiembrie 2017 pentru suma de 450,3 milioane de dolari.

PENUP este o aplicație pentru persoanele cărora le place să deseneze sau doresc să devină mai buni la desen. Puteți să desenați diferite lucruri și să le încărcați în biblioteca sa, astfel încât ceilalți să le poată vedea. În același timp, poți să vezi operele altora, să le comentezi, să le dai like și să le anunți în comunitatea Samsung PENUP.

Când desenați, pensula și selecționatorii de culoare din partea de sus a ecranului sunt acum mai mici. Există și modificări ale UI la Samsung PENUP. Peria de pete a fost eliminată din meniul de selecție a pensulei și adăugată ca buton în stânga jos a ecranului pe telefoane. În cazul în care aveți o tabletă, acest buton este în stânga sus.

Cea mai recentă versiune Samsung PENUP 3.9.13.37 poate fi descărcată prin Actualizări din Galaxy Store pe telefon sau tabletă. Vedeți pe I❤️Samsung cum să profitați la maximum de Samsung PENUP!