Ce aduce noua actualizare Samsung SmartThings pentru utilizatori

288
Samsung SmartThings
Sursa foto: sammobile.com

SmartThings este una dintre cele mai importante platforme IoT din lume, cu peste 62 de milioane de utilizatori. Viziunea Samsung pentru SmartThings este ca acesta să fie independent de protocol. Samsung SmartThings acceptă pe deplin protocoalele populare Zigbee, Z-Wave și Matter IoT.

A trecut ceva timp de când gigantul tech coreean a lansat o actualizare majoră pentru aplicația Samsung SmartThings. Acum, colegii noștri de la SamMobile, au scris în exclusivitate că o nouă actualizare este în pregătită de Samsung și va fi lansată în lunile următoare. Deci aplicația SmartThings va primi o actualizare majoră în viitorul apropiat.

Samsung SmartThings va primi o actualizare majoră în perioada următoare

Viitoarea actualizare SmartThings va adăuga suport pentru noile dispozitive pe care Samsung le lansează în a doua jumătate a acestui an. Acestea vor include, printre altele, pe Samsung Galaxy Z Fold 4 și Samsung Galaxy Z Flip 4. De asemenea, viitoarea actualizare va adăuga suport pentru actualizările Android 13 și One UI 5.0.

Din punct de vedere tehnic, noua aplicație SmartThings va actualiza nivelul API-țintă pentru Android de la 30 la 31. Suportul pentru mai multe ferestre vine și în aplicație și, de asemenea, va suporta redimensionarea ferestrelor pe noile dispozitive care vor veni mai târziu în acest an.

Philips Hue este o linie de becuri cu LED care își schimbă culoarea și pot fi controlate fără fir. Seria Phillips Hue a fost prima de becuri inteligente de acest gen de pe piață. Sunt fabricate de Signify, o fostă divizie Philips Lighting a Royal Philips.

Samsung adaugă și suport pentru Philips Hue Sync. Acest lucru va permite utilizatorilor să-și sincronizeze luminile inteligente Hue, astfel încât să clipească, să diminueze și să lumineze cu conținutul redat pe televizor. Va fi adăugată și o rutină de trezire delicată. Va reproduce treptat luminile într-o perioadă de timp pentru a imita răsăritul soarelui, trezindu-vă ușor dintr-un somn profund.

Pot exista și unele modificări cosmetice în plus față de întreținerea generală care se face cu noile actualizări ale aplicației. Nu este clar momentan exact când va fi lansată această nouă actualizare a aplicației Samsung SmartThings. Ne putem aștepta să sosească probabil după ce noile dispozitive vor fi lansate în august.