O nouă actualizare de securitate pentru seria Galaxy Note 20

88
galaxy_note20_series
Sursă foto: Notebookcheck

Samsung a făcut de-a lungul timpului telefoane extraordinare după care fanii oftează și acum. Multe dintre ele încă mai sunt în uz și oamenii țin cu dinții de ele. Ultimele modele din seria Galaxy Note lansate au fost cele din seria Galaxy Note 20, iar acum ambele telefoane primesc actualizarea de securitate din iunie 2024.

La aproape patru ani de la lansare, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra, ultimele smartphone-uri marca Note ale Samsung, continuă să primească actualizări regulate de securitate. În weekend-ul trecut Samsung a lansat actualizarea de securitate din iunie 2024 pentru duo-ul Note 20. Actualizarea este lansată în SUA și în Europa. În ambele regiuni, actualizarea poate fi identificată printr-un număr de versiune cu HFX1 ca ultime patru caractere.

Potrivit SamMobile, patch-ul de securitate din iunie 2024 rezolvă 59 de vulnerabilități și partea Samsung și Google. Google a eliminat 37 de probleme apărute de la ultima actualizare, iar Samsung 22 care țin de ograda proprie. În acest fel s-a îmbunătățit performanța generală și stabilitatea dispozitivelor din seria Galaxy Note 20.

Anul trecut, Samsung a terminat cu upgrade-urile Android și One UI pentru care erau eligibile Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. În acest fel cea mai recentă actualizare aduce doar îmbunătățiri de securitate. Nici nu ne așteptam la latceva. Același lucru va fi valabil și pentru actualizările pe care le vor primi cele două telefoane în viitor și până la sfârșitul ciclului de viață al suportului.

Securitatea este o prioritate de top pentru producătorii de telefoane. Instalați actualizările de securitate imediat! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se datorează software-ului învechit și neprotejat.

Samsung va oferi actualizări pentru seria Galaxy Note 20 pentru cel puțin încă un an. Același lucru este valabil și pentru seria Galaxy S20, lansată în același an. Cu toate acestea, frecvența actualizărilor va încetini mai târziu în acest an, deoarece telefoanele împlinesc patru ani pe piață.

Utilizatorii unui telefon din seria Galaxy Note 20 vor primi în prealabil o notificare de actualizare. Dacă nu a sosit și nu mai aveți răbdare, puteți verifica dacă actualizarea este pe telefon prin meniul Setări -> Actualizare software. Dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare!