Actualizarea din iulie 2022 pentru seria Galaxy Note 20 disponibilă

190
seria Galaxy Note 20
Sursa foto: realmicentral.com

Anterior, seria Galaxy S21, seria Galaxy S22, Galaxy A32 și alte dispozitive au primit corecția de securitate din iulie 2022. Acum, Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra (seria Galaxy Note 20) au preluat aceeași actualizare. Nu avem un jurnal oficial de modificări, trebuie să apară zilele următoare. Noua actualizare de software se lansează în prezent în Portugalia, Spania, Italia și România.

Cea mai recentă actualizare de software pentru seria Galaxy Note 20 vine cu versiunea de firmware N981BXXS4FVG1. De asemenea, se pare că Vodafone este prima companie care actualizează pe Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra în cele patru țări europene menționate mai sus. Nu vă îngrijorați, deoarece actualizarea ar trebui să se extindă la toate medelele, blocate sau libere de rețea, relativ curând.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seria Galaxy S20 primește actualizarea de securitate din iulie

Actualizarea de rutină nu ar trebui să aducă noi caracteristici și funcții celor două modele, potrivit RealmiCentral. Dar vom ști doar atunci când Samsung și Google vor publica jurnalul de modificări pentru această nouă corecție de securitate lunară. În general, acestea aduc de obicei îmbunătățiri în ceea ce privește securitatea, stabilitatea interfeței și confidențialitatea dispozitivelor.

Printre îmbunătățiri se numără o funcție Portret de noapte mai bună, permițându-vă să fotografiați cu mai puțină lumină și cu o calitate mai bună. În ceea ce privește securitatea, pachetul promite remedieri pentru 66 de vulnerabilități cunoscute.

Snapdragon 865 are patru nuclee Kryo 585 Silver de înaltă eficiență care funcționează la 2,1 GHz împreună cu trei Kryo 585 Gold de înaltă performanță care operează la 2,42 GHz și un alt nucleu Kryo 585 Gold de 2,84 GHz.

Seria Galaxy Note 20 a fost lansată pe 5 august 2020. Telefoanele sunt alimentate procesoarele Samsung Exynos 990 / Snapdragon 865 însoțite de 8GB de RAM la Note 20 și 12GB de memorie RAM pe Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Ambele telefoane au fost lansate cu sistemul de operare Android 10 și acum au Android 12 și One UI 4.1.

Utilizatorii ar trebui să primească notificare imediat ce ajunge actualizarea. Dar, în același timp, pot verifica disponibilitatea și accesând meniul Setări, mergând la Actualizare software și Descărcare și instalare, dacă cumva este deja acolo.

Înainte de a face upgrade la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune la internet adecvată. Vă recomandăm să o descărcați prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.