Acasă Stiri Actualizare de software pentru Gear Fit2 Pro și Gear Fit2

Actualizare de software pentru Gear Fit2 Pro și Gear Fit2

Dispozitivele Samsung Gear Fit2 Pro și Gear Fit2 permit utilizatorilor să obțină mai mult din antrenamentele lor și să își îndeplinească obiectivele de fitness cu informații detaliate și totuși concise.

Samsung își îmbunătățește continuu experiența utilizatorului prin intermediul actualizărilor software, iar cea mai recentă actualizare a lui Fit2 Pro și Gear Fit2 este setată pentru a îmbunătăți modul în care sunt afișate datele.

Săptămâna trecută smartwatch-ul Samsung Gear S2 a beneficiat și el de o actualizare majoră de software.

Actualizarea face mai ușoară urmărirea obiectivelor de fitness prin conectarea noilor funcții de gestionare a greutății și a programului de fitness în aplicația Samsung Health.

Weight Management vă afișează exercițiile zilnice și consumul de alimente, ajutându-vă să păstrați mai bine informațiile cu privire la calorii. Managementul greutății face exact ceea ce sugerează și numele: Puteți urmări consumul zilnic de hrană și exercițiul fizic pentru a avea un control al consumului de calorii, ceea ce reprezintă un aspect important pentru cei care încearcă să slăbească sau pentru cei care doresc să pună câteva kilograme.

Fitness Program vă permite să vă conectați dispozitivul de urmărire a activităților sportive la telefonul smartphone și să vă sincronizați cu televizorul, pe măsură ce accesați, urmăriți și controlați conținutul video de la dispozitiv. Programul Fitness este pentru cei care se antrenează la domiciliu. Caracteristica permite utilizatorului să sincronizeze telefonul, conectat la dispozitivul de fitness, cu un televizor și să vadă videoclipuri de antrenament pe un ecran mare în timp ce transpiră. Similar cu modul în care puteți avea videoclipuri live care arată exercițiile într-o sală de pregătire. Bineînțeles, tracker-ul continuă să înregistreze antrenamentul în fundal.

Caracteristicile Weight Management și Fitness Program au debutat pe Samsung Gear Sport.

Au fost făcute mai multe modificări pentru a simplifica modul de afișare a informațiilor. Ecranul de antrenament este acum mai ușor de citit, oferind o vedere clară asupra a trei feluri de informații de antrenament la un moment dat, care pot fi personalizate din opțiuni, inclusiv distanța parcursă, calorii arse, durata exercițiului și frecvența cardiacă a utilizatorului, în funcție de tipul de exercițiu.

În plus, exercițiile preferate pot fi stocate ca presetări în noul widget Multi-workouts, oferindu-vă acces mai rapid la acestea atunci când sunteți gata să începeți. În plus, widgetul Health Summary – rezumat pentru sănătate, afișează tot exercițiul pentru ziua respectivă, astfel încât puteți să verificați progresul făcut cu o singură privire.

Particula Fit vine de la termenul de fitness. Fitness-ul reprezintă o activitate motrică prin care individul obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit, începând cu alimentația și continuând cu practicarea sportului.

Ultima actualizare software pentru Gear Fit2 Pro și Gear Fit2 este disponibilă pentru descărcare prin intermediul aplicației Samsung Gear.

Stiri

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4...

Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3,...

Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru...

Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează...

Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru...

Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la...

Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în...