Actualizare de software la Gear S3 pentru o viață mai bună a bateriei

3645

Samsung Gear S3 este un smartwatch care atrage din toate punctele de vedere și care este în prezent dispozitivul Samsung de ultima generație. Aproape de sfârșitul anului 2017, Gear S3 a primit o actualizare substanțială care a adus multe îmbunătățiri ceasului, inclusiv actualizarea acestuia la Tizen 3.0, dar a adus și un bug care a afectat durata de viață a bateriei. Anterior, acest smartwatch a avut o durată de utilizare a bateriei de peste trei zile cu o singură încărcare.

Samsung a lansat apoi o actualizare pentru a încerca să rezolve această problemă. Mulți utilizatori au simțit că această actualizare a îmbunătățit puțin situația, dar nu a readus pe Samsung Gear S3 la performanța sa inițială în ceea ce privește durata de viață a bateriei.

Săptămâna trecută, Samsung a început să distribuie o nouă actualizare inițial în țara sa de origine, Coreea de Sud, pentru ca apoi să continue actualizarea și în alte țări. Până acum actualizarea a ajuns în SUA, Canada, Germania, Africa de Sud, Noua Zeelandă și așteptăm ca alte țări să o primească în următoarele zile / săptămâni.

Actualizarea are ca obiectiv îmbunătățirea duratei de viață a bateriei, care va fi o ușurare pentru mulți utilizatori afectați. De asemenea aduce o îmbunătățirea a stabilității conexiunilor Bluetooth, deși nu este clar ce înseamnă acest lucru în acest moment.

Actualizarea este pentru următoarele modele de ceasuri Samsung Gear S3: SM-R760 / SM-R765 / SM-R770 / SM-R775S. Aceste modele se vor actualiza cu următoarele versiuni de software: R760XXU2CRC3, R765KOU2CRC4, R770XXU2CRC3, R775SKSU2CRC4. Versiunea de operare este acum menționată ca Tizen 3.0.0.2. Anterior a fost Tizen 3.0.0.1.

Tizen este un sistem de operare open-source bazat pe Linux. Acesta funcționează pe o gamă largă de dispozitive Samsung, inclusiv smartphone-uri, tablete, televizoare inteligente, PC-uri, camere inteligente, smartwatches, imprimante și aparate inteligente de uz casnic, cum ar fi frigidere, mașini de spălat, aparate de aer condiționat, cuptoare cu microunde și aspiratoare robot.

Recent și dispozitivele pentru fitness Samsung Gear Fit2 Pro / Gear Fit2 și smartwatch-ul Samsung Gear S2 au primit o actualizare substanțială de software.

Ar trebui să primiți o notificare care vă solicită să actualizați Gear S3, dar în caz că nu, instrucțiunile de descărcare manuală a actualizării software-ului / firmware-ului sunt:

Lansați – Samsung Gear Manager.

Selectați – About Gear.

Selectați – Software-ul actualizare Gear.

Selectați – Descărcați actualizare manuală.

Faceți clic pe Ok pentru a începe procesul de descărcare și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Desigur, rămâne de văzut ce fel de efect va avea actualizarea asupra duratei de viață a bateriei. Dacă vă confruntați cu o problemă de viață a bateriei pe dispozitivul dvs. Gear S3, va trebui să așteptați actualizarea și să vedeți cum evoluează lucrurile la câteva zile după ce ați instalat actualizarea.

SURSĂIotGadgets