Actualizarea cu Android 8.0 Oreo în Turcia la începutul anului 2018

1352

Filiala din Turcia a lui Samsung a publicat pe portalul propriu informația despre actualizarea cu Android 8.0 Oreo, actualizare care va debuta la începutul anului 2018.

Nu există prea multe informații despre programul Samsung pentru actualizarea cu Android 8.0 Oreo în Turcia, compania va comunica la începutul anului viitor lista completă a telefoanelor și tabletelor care vor beneficia de această actualizare.

După cu știți iLove Samsung a publicat lista dispozitivelor compatibile cu Android Oreo, aceleași dispozitive vor fi mai mult ca sigur actualizate și în Turcia, iar Samsung Galaxy Note 8 și Galaxy S8 / S8+ vor fi printre ele.

În afară de cele menționate și alte galaxii vor primi actualizarea cu Android Oreo. Dispozitive precum Samsung Galaxy S7, seria Galaxy A (2017) și seria Galaxy J (2017) sunt cel mai probabil eligibile pentru actualizare.

Samung lucrează intens la actualizarea cu Android 8.0 Oreo pentru dispozitive precum Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note 8. Pentru prima dată, ne așteptăm chiar și la un program beta de testare. Cu toate acestea, data exactă când primele dispozitive vor fi actualizate nu este încă cunoscută. În această țară, Samsung are un site special pentru actualizarea dispozitivele sale Galaxy – Guncelmiyiz.com.

Nu este o perioadă de timp concretă care Samsung Turcia o prevede pentru actualizare – este stipulat începutul anului 2018. Dar deoarece Samsung a comunicat până acum prea puține informații despre actualizarea cu Oreo, aceasta este cel puțin o primă indicație.

Turcia este o țară cu aproximativ 80 de milioane de locuitori, 3% din suprafaţa Turciei se află în Europa, restul de 97%, în Asia. În 1503 Leonardo da Vinci a făcut planuri pentru un pod peste Bosfor. Rahatul turcesc (rahat lokum) e unul dintre cele mai vechi dulciuri din toate timpurile. Napoleon, Winston Churchill și Picasso sunt printre marii amatorii ai acestui desert.

Deși programul menționat este destinat utilizatorilor din Turcia, presupunem că lansarea actualizării cu Android Oreo în țara respectivă va fi în mare parte aceeași cu alte țări. Noile actualizări pentru Galaxy S8 și Note 8 pot fi derulate rapid, grație noii structuri de firmware multi-CSC (Consumer Software Customization).

Pentru cei care nu știu, Android 8.0 Oreo oferă o serie de noi caracteristici așteptate de utilizatori: suport pentru Picture-in-Picture (PiP), canale de notificare, securitate mai bună, pictograme circulare adaptive și emoticonuri, iar cu modul de noapte, veți putea să răsfoiți paginile web fără a vă deranja ochii în întuneric. Oreo aduce mai multă putere și viteză.

SURSĂGalaxyClub