Acasă Stiri Actualizarea cu Android 8.0 Oreo în Turcia la începutul anului 2018

Actualizarea cu Android 8.0 Oreo în Turcia la începutul anului 2018

Filiala din Turcia a lui Samsung a publicat pe portalul propriu informația despre actualizarea cu Android 8.0 Oreo, actualizare care va debuta la începutul anului 2018.

Nu există prea multe informații despre programul Samsung pentru actualizarea cu Android 8.0 Oreo în Turcia, compania va comunica la începutul anului viitor lista completă a telefoanelor și tabletelor care vor beneficia de această actualizare.

După cu știți iLove Samsung a publicat lista dispozitivelor compatibile cu Android Oreo, aceleași dispozitive vor fi mai mult ca sigur actualizate și în Turcia, iar Samsung Galaxy Note 8 și Galaxy S8 / S8+ vor fi printre ele.

În afară de cele menționate și alte galaxii vor primi actualizarea cu Android Oreo. Dispozitive precum Samsung Galaxy S7, seria Galaxy A (2017) și seria Galaxy J (2017) sunt cel mai probabil eligibile pentru actualizare.

Samung lucrează intens la actualizarea cu Android 8.0 Oreo pentru dispozitive precum Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note 8. Pentru prima dată, ne așteptăm chiar și la un program beta de testare. Cu toate acestea, data exactă când primele dispozitive vor fi actualizate nu este încă cunoscută. În această țară, Samsung are un site special pentru actualizarea dispozitivele sale Galaxy – Guncelmiyiz.com.

Nu este o perioadă de timp concretă care Samsung Turcia o prevede pentru actualizare – este stipulat începutul anului 2018. Dar deoarece Samsung a comunicat până acum prea puține informații despre actualizarea cu Oreo, aceasta este cel puțin o primă indicație.

Turcia este o țară cu aproximativ 80 de milioane de locuitori, 3% din suprafaţa Turciei se află în Europa, restul de 97%, în Asia. În 1503 Leonardo da Vinci a făcut planuri pentru un pod peste Bosfor. Rahatul turcesc (rahat lokum) e unul dintre cele mai vechi dulciuri din toate timpurile. Napoleon, Winston Churchill și Picasso sunt printre marii amatorii ai acestui desert.

Deși programul menționat este destinat utilizatorilor din Turcia, presupunem că lansarea actualizării cu Android Oreo în țara respectivă va fi în mare parte aceeași cu alte țări. Noile actualizări pentru Galaxy S8 și Note 8 pot fi derulate rapid, grație noii structuri de firmware multi-CSC (Consumer Software Customization).

Pentru cei care nu știu, Android 8.0 Oreo oferă o serie de noi caracteristici așteptate de utilizatori: suport pentru Picture-in-Picture (PiP), canale de notificare, securitate mai bună, pictograme circulare adaptive și emoticonuri, iar cu modul de noapte, veți putea să răsfoiți paginile web fără a vă deranja ochii în întuneric. Oreo aduce mai multă putere și viteză.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...