Actualizarea de securitate din mai 2024 lansată pentru seria Galaxy S22

86
Seria Galaxy S22
Sursă foto: Google

Samsung aproape a terminat cu lansarea actualizării One UI 6.1 pentru telefoanele sale emblematice, cel puțin în Europa. Sigur că este posibil ca actualizarea să nu fi ajuns chiar pe toate dispozitivele eligibile, dar este pe drum. Acum gigantul sud-coreean a început să lanseze actualizarea de securitate din mai pe telefoanele sale. După seria Galaxy S24, acum și seria Galaxy S22 primește această actualizare în Europa.

Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra primesc actualizarea din mai 2024 în unele țări europene, potrivit SamMobile. Aceasta este prima actualizare post-One UI 6.1 pentru aceste telefoane din seria Galaxy S22. Vedeți pe I❤️Samsung ce face și cine primește actualizarea de securitate din mai 2024!

Noua actualizare pentru seria Galaxy S22 are numărul de versiune S90*BXXSAEXE3. Asteriscul din versiunea de firmware înlocuiește numărul de model aferent celor trei telefoane. Cum cele trei telefoane au primit recent One UI 6.1, noua actualizare nu aduce nimic spectaculos.

Deci, primiți doar îmbunătățiri de securitate. Nimic altceva nu se va schimba atunci când instalați actualizarea pe Galaxy S22, S22+ sau S22 Ultra. Nu este surprinzător având în vedere că această actualizare vine atât de curând după actualizarea One UI 6.1 și Galaxy AI. Totuși, ne așteptam la unele reglaje pentru One UI 6.1 și Galaxy AI, dar se pare că totul merge bine.

Securitatea este o prioritate de top pentru producătorii de telefoane. Instalați actualizările de securitate imediat! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se datorează software-ului învechit și neprotejat.

Patch-ul de securitate din mai 2024 este disponibil pentru foarte puține smartphone-uri Galaxy la această oră. Doar seria Galaxy S24 a mai primit această actualizare. În acest fel utilizatorii unui telefon din această serie fac parte dintr-un club exclusiv, până când Samsung va lansa această actualizare de securitate pentru mai multe dispozitive.

Samsung a lansat seria Galaxy S22 la începutul anului 2022 cu Android 12 la bord. Toate cele trei modele au primit apoi actualizări lunare de securitate. Acum cele trei telefoane rulează pe Android 14 și interfața One UI 6.1. Această serie este eligibilă pentru patru actualizări majore de Android, va ajunge la Android 16.

Când actualizarea va fi disponibilă pe telefoanele din seria Galaxy S22 veți primi o notificare. Alternativ disponibilitatea actualizării poate fi verificată mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Actualizarea este la început așa că disponibilitatea poate varia, fiind nevoie de câteva zile pentru a ajunge la toate smartphone-urile din seria Galaxy S22.