Actualizarea din decembrie a fost lansată pentru Galaxy XCover Pro

291
Actualizarea din decembrie a fost lansata pentru Galaxy XCover Pro
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung a fost primul producător de smartphone-uri care a lansat luna aceasta corecția de securitate pentru Android. Compania a început lansarea spre sfârșitul lunii noiembrie. În ultimele două săptămâni sau cam așa ceva, zeci de smartphone-uri și tablete Galaxy au preluat noul patch de securitate. Acum acestora se alătură și robustul Samsung Galaxy XCover Pro.

Galaxy XCover Pro primește în prezent actualizarea de securitate din această lună în unele țări europene, inclusiv Polonia și Elveția. Noua versiune de firmware pentru acest smartphone robust este G715FNXXS9CUL2, potrivit AndroidHeadlines. La fel ca în cazul altor actualizări ne așteptăm ca actualizarea să ajungă în mai multe regiuni în zilele următoare.

Samsung Galaxy XCover Pro primește actualizarea din decembrie

Nu ne așteptăm ca Samsung să introducă funcții noi sau modificări adresate utilizatorului cu această actualizare. Le păstrează pe toate pentru actualizarea mare cu sistemul de operare Android 12 și One UI 4.0. Cel mai probabil aceasta va ajunge pe smartphone-ul robust Samsung Galaxy XCover Pro în primăvară. Cea mai recentă versiune se referă la remedieri de confidențialitate și securitate. Există însă o mulțime de ele, compania etichetând câteva dintre aceste probleme ca fiind de gravitate critică.

Samsung lucrează la cea mai recentă versiune a interfeței One UI 4.0 bazată pe Android 12. Compania a lansat deja actualizarea stabilă la seria Galaxy S21. Pliabilele Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 au primit și ele actualizarea, dar apoi a fost retrasă din cauza unor probleme. În scurt timp Samsung va lansa actualizarea stabilă One UI 4.0 și pe seriile Galaxy Note 20 și Galaxy S20.

MIL-STD-810G este un standard militar american. Este folosit pentru testarea echipamentelor și dispozitivelor militare de către US Air Force, US Army și US Navy. Ultima versiune a acestui standard este MIL-STD-810H și înlocuiește MIL-STD-810G.

One UI 4.0 va ajunge în cele din urmă și pe Galaxy XCover Pro, un smartphone certificat IP68 și MIL-STD-810G. Acest telefon a fost lansat anul trecut cu sistemul de operare Android 10 la bord. De atunci, a primit actualizarea la Android 11 și interfața One UI 3.0 și este eligibil și pentru Android 12. Nu credem că va fi actualizat la Android 13, doar dacă Samsung nu decide altceva.

Dacă sunteți un utilizator al acestui smartphone trebuie să primiți o notificare. Dacă nu ați primit-o puteți verifica dacă a sosit navigând la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, atingeți Descărcare și instalare.