Actualizarea lui Galaxy S7 și S7 Edge cu Oreo în luna mai

2095

Samsung confirmă planurile de a lansa actualizările versiunii mult așteptate Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge la mijlocul lunii mai. Nu de mult timp un site web turc Guncelmiyiz, gestionat de Samsung, a declarat că actualizarea va fi lansată la jumătatea lunii mai. Informațiile au fost considerate nesigure de mulți, de vreme ce același site web inițial a spus că va fi disponibil mult mai devreme.

Se pare că motivul pentru care informațiile inițiale nu erau corecte este că aceste programe se pot schimba în funcție de procedurile de dezvoltare și de aprobare, motiv pentru care acum aflăm de un interval de timp de la mijlocul lunii mai, pentru lansarea actualizării cu Oreo la modelele Galaxy S7 / S7 Edge.

Vestea bună este că Samsung a anunțat printr-o notificare în aplicația Samsung Members destinată utilizatorilor sud-coreeni, planurile de a lansa actualizarea Android 8.0 Oreo pentru câteva dispozitive Samsung, inclusiv smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge până la jumătatea lunii mai. Ambele telefoane au fost recent certificate de Wi-Fi Alliance unde rulează noul firmware, deci este doar o chestiune de timp până să vedem pe cele două cu Oreo.

Samsung declară că va face tot posibilul pentru ca actualizarea cu Oreo a lui Galaxy S7 și S7 Edge să ajungă până la jumătatea lunii mai, cu excepția cazului în care există o problemă majoră cu construcția finală a actualizării. Dacă se întâmplă asta, va trebui să așteptăm un pic mai mult.

Oreo este un produs format din doi biscuiți de ciocolată umpluți cu cremă. Oreo este cea mai vândută marcă de biscuiți din Statele Unite încă din 1912. Originea numelui Oreo este necunoscută, dar există mai multe teorii, inclusiv derivații de la cuvântul francez „Or”, adică de aur, sau din cuvântul grec „Oreo”, ceea ce înseamnă frumos, drăguț sau bine făcut.

Actualizările pentru alte dispozitive Samsung sunt în curs de desfășurare și sunt programate să primească Android Oreo în prima jumătate a acestui an. Aceste dispozitive sunt Samsung Galaxy A5 (2017) și Samsung Galaxy A7 (2017), precum și variantele Wi-Fi și LTE ale tabletei Galaxy Tab S3.

Sperăm că programul Samsung privind aceste actualizări Oreo nu va avea probleme, astfel încât clienții să se poată bucura de avantajele celei mai noi versiuni a sistemului de operare Google.

Cu siguranță vă vom anunța imediat ce se va lansa actualizarea cu Oreo pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Se poate întâmpla ca această actualizare să apară și mai repede de mijlocul lunii mai.

SURSĂPhoneArena