Întârzieri în actualizarea lui Galaxy S8 cu Android 8.0 Oreo

2281

Samsung a anunțat că Galaxy S8 și S8+ vor fi actualizate cu noul sistem de operare Android 8.0 Oreo. Acum proprietarii de Samsung Galaxy S8 așteaptă cu disperare să afle când Android Oreo va ajunge pe smartphone-ul lor. Acestă ultimă informație oferită de noi prin intermediul site-ului Express.co.uk ar putea să nu fie ceea ce vor aceștea să audă.

Actualizarea lui Samsung Galaxy S8 cu Android Oreo este posibil să nu fie făcută decât în primăvara anului 2018.

Premiat de toată lumea și plasat în fruntea tuturor top-urilor efectuate de reviste de specialitate și site-uri din domeniul telefoniei mobile, Samsung Galaxy S8 a devenit smartphone-ul anului 2017. Și cel mai probabil va mai sta destul timp pe acest loc. Cu un uimitor ecran AMOLED fără capete și fără margini, care acoperă aproape întreaga față a telefonului, cu aparat de fotografiat de vârf, nu este greu de observat de ce atât de mulți fani vor o actualizare cât mai rapidă a acestui dispozitiv de vârf.

Reducerile recente de prețuri cu ocazia sărbătorilor, și aproape sigur și în continuare, având în vedere apropiata lansare a duo-ului Galaxy S9 și S9+, fac ca acest smartphone să fie cu atât mai mult dorit de cumpărători. Cu toate acestea, pentru acest măreț telefon există o problemă, deoarece Samsung Galaxy S8 încă nu a primit cea mai recentă versiune de Android.

Utilizatorii lui Galaxy S8 sunt în prezent tot cu sistemul de operare Android Nougat (acuma să fim sinceri chiar nu este un sistem depășit) și nu există semne când va deveni disponibilă versiunea cu noul „biscuit”. Sigur că posesorii acestui excelent telefon ar vrea ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

Android Oreo a fost lansat de Google în toamnă și aduce o serie de îmbunătățiri acestui sistem de operare extrem de popular. Noile caracteristici includ îmbunătățirea multitasking-ului, o mai bună securitate, o durată mai lungă de viață a bateriei și includerea noii tastaturi GIF Samsung.

Acum, o nouă veste proastă pentru fanii lui Galaxy S8, a apărut prin prezentarea noului Galaxy A8 (fost A5 2017). Acest dispozitiv de dimensiuni medii are un display Infinity AMOLED de 5,6 inch, un procesor bun și o nouă cameră cu două obiective frontale. Cu toate acestea, dacă tragem cu ochiul la fișa de specificații, vom descoperi că acest nou dispozitiv va fi livrat cu Android 7.1.1 Nougat și nu Android Oreo. Pare a fi o decizie ciudată a firmei Samsung și ar putea dovedi că firma sud-coreeană nu are în vedere lansarea, acestui ultim sistem de operare de la Google, decât mai târziu în primăvară.

Google – ca nume de domeniu a fost înregistrat pe 15 septembrie 1997, iar compania a fost înființată la 4 septembrie 1998, într-un garaj din Menlo Park, California. În martie 1999, compania și-a mutat birourile în Palo Alto, California, zona Silicon Valley. În 2009, 200 de capre au fost aduse să pască iarba și să fertilizeze solul spațiilor verzi din zona birourilor centrale.

Știm că Samsung este în teste cu Android Oreo beta, pentru a trece la ultimul software Google, dar încă nu avem nici o informație oficială de la Samsung despre o dată concretă de începere a actualizării cu Oreo. Chiar și după ce Samsung și-a finalizat testele beta, varianta finală a lui Android 8.0 Oreo va trebui să fie transmisă rețelelor mobile pentru ca ei la rândul lor să efectueze mai multe teste. Fanii văd acest lucru o repetare a ce s-a petrecut anul anul trecut, iar actualizarea ar putea avea loc foarte bine doar în martie sau aprilie. Samsung ajunge în acest fel în spatele multor rivali, firme precum Sony, HTC și Nokia, toate lansând noul Android 8.0 Oreo pe telefoanele lor.

Samsung este setat acum pentru lansarea pe piață a noilor telefoane Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, posibil la CES Las Vegas în ianuarie 2018. Totuși cel mai probabil vor veni la MWC Barcelona la sfârșitul lui februarie 2018.