Actualizarea lui Galaxy S8 cu Android Oreo a fost reluată

2266
Povestea mai puțin plăcută a actualizării lui Samsung Galaxy S8 cu Android 8.0 Oreo a fost încheiată astăzi, deoarece Samsung a început să lanseze actualizarea revizuită a sistemului de operare Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S8 încă o dată. Deocamdată, reluarea actualizării a fost confirmată în Germania, țara în care a fost inițial începută prima actualizare cu versiunea Android 8.0 Oreo.
Samsung a lansat pentru prima dată actualizarea cu Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+ la începutul acestei luni, însă a oprit lansarea la doar câteva zile după lansarea actualizării. Samsung a explicat mai târziu că actualizarea telefoanelor cu Oreo a fost oprită din cauza unor resetări neașteptate a unor dispozitive. Am scris de asemenea, pe iLoveSamsung, că Samsung a lucrat la o nouă versiune de firmware și acum a început lansarea versiunilor de firmware G950FXXU1CRB7 și G955XXU1CRB7 pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+. Versiunile de firmware au o dată recentă: 19 februarie. Fișierul de actualizare are puțin peste 530 MB pentru cei care sunt deja cu Android 8.0 Oreo pe duo-ul Galaxy S8. Dimensiunea fișierului va fi considerabil mai mare pentru cei care nu au fost încă actualizați cu Oreo. Prima versiune completă a actualizării a avut 1,4 GB. Asigurați-vă că sunteți conectat la o rețea WiFi și aveți suficientă baterie înainte de a descărca și instala Android Oreo.

Firmware – sunt programe speciale, de mici dimensiuni, pentru comanda și controlul unor aparate inteligente cum ar fi: camere foto digitale, calculatoare, CD-playere, telefoane mobile, etc. Firmware-ul are o memorie mică și este specializat exclusiv pentru aparatul în care este înglobat.

Procesul de lansare a fost reluat în Germania și este doar o chestiune de timp înainte ca actualizarea să înceapă să ruleze din nou pe celelalte piețe în care actualizarea a fost lansată anterior. Actualizarea afirmă explicit că stabilitatea sistemului s-a îmbunătățit, ceea ce indică, fără îndoială, că problema cu repornirile dispozitivelor care au provocat oprirea actualizării anterioare a fost rezolvată. Vă vom informa de îndată ce va apărea pe alte piețe și bineînțeles și în România.
VIASamMobile
SURSĂGalaxyClub