Actualizarea sistemului Google Play din aprilie ajunge pe dispozitivele Galaxy

98
Google-Play-System-Updates
Sursă foto: SamLover

Acum telefoanele inteligente Samsung Galaxy primesc cea mai recentă actualizare a sistemului Google Play. Google a început să lanseze actualizarea sistemului Play din aprilie 2024 în urmă cu câteva zile, pe 17 aprilie. Actualizarea se lansează pe toate modelele eligibile, inclusiv pe seria Galaxy S24. Dimensiunea actualizării variază în funcție de modelul dispozitivului, dar jurnalul de modificări ar trebui să fie același.

În fiecare lună, Google lansează noi actualizări ale sistemului Play pe dispozitivele Android. Aceste actualizări remediază erorile și îmbunătățesc diversele elemente de sistem care stau la baza sistemului de operare Android. Cea mai recentă versiune a fost lansată săptămâna trecută. Acum este disponibilă pentru dispozitivele Samsung Galaxy, potrivit AndroidHeadlines.

Dacă utilizați un Galaxy S24 sau orice alt smartphone Samsung, puteți verifica dacă există noi actualizări ale sistemului Google Play din aplicația Setări. Derulați în jos la secțiunea Despre telefon, accesați Informații software și atingeți Actualizare sistem Google Play. Dispozitivul va începe să caute o nouă versiune. Dacă găsește una, vi se va solicita să o descărcați.

Actualizarea Google Play din aprilie este disponibilă pe dispozitivele Galaxy

Pagina de actualizare nu specifică versiunea de firmware, adică dacă este versiunea din aprilie. Menționează dimensiunea fișierului OTA și vă informează că ar putea fi necesară o repornire a dispozitivului pentru a finaliza actualizarea. Puteți atinge butonul Descărcare și instalare din colțul din dreapta jos pentru a continua. După finalizarea descărcării, atingeți Reporniți acum.

Actualizările OTA (over-the-air) nu sunt distribuite de Google, ci de producători, (gen Samsung) și de operatorii wireless. Actualizări OTA sunt trimise și pentru autovehicule, pentru computerele de bord responsabile cu funcționarea mașinii.

Dispozitivul dvs. Galaxy ar trebui să repornească acum cu cea mai recentă actualizare a sistemului Google Play instalată. În acest caz, versiunea din aprilie 2024. Cu toate acestea, au existat cazuri în care dispozitivele Galaxy au rămas pe o versiune mai veche chiar și după instalarea celei mai recente versiuni. Asigurați-vă că verificați versiunea de compilare după actualizare. Puteți urma aceiași pași pentru a verifica versiunea instalată pe telefon.

Actualizarea sistemului Google Play din aprilie aduce îmbunătățiri pentru Google Phone. „Cu această nouă funcție, veți putea să vă conectați cu persoanele de contact imediat după ce vă configurați noul telefon”, se arată în notele oficiale de lansare. De asemenea, Google a îmbunătățit gestionarea contului pentru Wear OS. „Dacă sunteți un utilizator care supravegheați copii, veți putea folosi un nou tablou de bord pentru a vizualiza setările de control parental”, spune compania.

Aceste actualizări vor fi implementate și în produsele Android de la alte mărci. Totuși, pașii pentru a verifica actualizările sistemului Google Play pot varia. Disponibilitatea celei mai recente versiuni variază, de asemenea, în funcție de marca, modelul și regiunea dispozitivului.