Acasă Stiri Actualizarea lui Samsung Gear Fit 2 oferă eficiență sporită de fitness

Actualizarea lui Samsung Gear Fit 2 oferă eficiență sporită de fitness

Elegantă, confortabilă și discretă, cu un efect vizual deosebit, brățara de fitness Samsung Gear Fit 2 a fost actualizată pentru a oferi o eficiență sporită în activitatea de fitness.

Samsung Gear Fit 2 permite utilizatorilor „să transpire mai inteligent“. Cea mai recentă actualizare de software a acestei brățări sport, îmbunătățește monitorizarea ritmului cardiac și urmărește capacitatea utilizatorului pentru exercițiile fizice.

Această actualizare a aplicației Android pentru Samsung Gear Fit 2 poate fi descărcată din Magazin Play. În cazul în care actualizările automate sunt setate pe Gear Fit 2, versiunea Android a Samsung Gear App va primi în mod automat actualizările din Magazin Play.

Actualizarea pentru Gear Fit 2, face mai ușor și mai eficient felul cum urmăriți propriul progres de fitness. Odată ce utilizatorul a finalizat exercițiul cu Gear Fit 2, un grafic colorat este listat. Graficul cu statisticile de antrenament, reprezintă momentele în care utilizatorul a trecut prin diferite zone de ritm cardiac. Efortul este împărțit în „Default”, „Fierce” și „Maximum”. Pentru aceasta, Samsung Gear Fit 2 măsoară pulsul maxim pentru a crea un rezumat al eficienței antrenamentului.

Samsung Gear Fit 2 este o brățară de fitness realizată de Samsung Electronics și face parte din familia de dispozitive smartwatch de la Samsung Gear. Dispune de un afișaj curbat Super AMOLED. Designul său a fost dezvoltat pentru persoanele interesate de fitness și stil. Aplicațiile incluse facilitează monitorizarea activităților de fitness.

Detectarea automată a activității de fitness a fost dezvoltată în continuare. După ce utilizatorul s-a antrenat mai mult de zece minute, Gear Fit 2 activează automat funcțiile de urmărire a antrenamentului. Cu noua actualizare o hartă de urmărire a antrenamentului este afișată automat după finalizarea antrenamentului, care informează utilizatorul cu privire la locația sa aproximativă.

Pentru a ajuta utilizatorii să intre în ritmul antrenamentului, actualizarea include suport pentru obiectivele de viteză individuale. Utilizatorii introduc pur și simplu distanța dorită și ora de pe Samsung Health prin aplicația pentru smartphone, iar Gear Fit 2 crează un mod de antrenament care îi ajută la atingerea obiectivelor.

Utilizatorii pot alege dintre modurile de alergare, pentru a consuma cât mai multă energie sau pentru a-și îmbunătăți rezistența, optând astfel pentru nivelul de intensitate care li se potrivește. După ce o țintă a fost setată, dispozitivul ghidează utilizatorul spre ce trebuie să facă la acel antrenament.

Noua actualizare a lui Samsung Gear Fit 2 permite utilizatorilor să-și personalizeze, de asemenea, informațiile care apar în timpul antrenamentului. Dispozitivul oferă o imagine de ansamblu clară de informații utile, cum ar fi distanța parcursă, caloriile arse, timpul de exerciții fizice și pulsul.

Pentru utilizatorii care au nevoie de un mic impuls de motivație, alarmele de inactivitate sunt afișate după 50 de minute. Acestea ajuta cu instrucțiuni pas cu pas, pentru a face simple exerciții de stretching sau pentru a vă menține în mișcare.

Pentru a profita la maximum de un antrenament, este nevoie, desigur, de o noapte de odihnă. Prin urmare, utilizatorii pot păstra tiparele personale de somn cu Gear Fit 2. În plus față de timpul total de somn, un grafic simplu multi-color este emis, și timpul de somn e împărțit în „agitat”, „lejer” sau „nemișcat” și utilizatorul este informat cu privire la cât de mult a dormit în fiecare perioadă.

Utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza datele despre somnul lor, fie direct pe Gear Fit 2, sau prin aplicația Samsung Health de pe smartphone.

Alte adăugări includ posibilitatea de a trimite mesaje SOS rapide cu locația curentă prin butonul de start al lui Gear Fit 2, dacă este apăsat de trei ori. În plus, diferite cadrane pot fi descărcate pentru Gear Fit 2, în funcție de preferințele de culoare sau felul cum este îmbrăcat utilizatorul.

Vă reamintim câteva caracteristici ale lui Samsung Gear Fit 2.

  • Afişaj – 1,5 inch (38,6 mm) Super AMOLED curbat , 216 x 432 pixeli.
  • Memorie – RAM: 512 MB, stocare: 4 GB,
  • Baterie – 200mAh, 3 ~ 4 zile de folosire.
  • Senzori – Accelerometru, barometru, giroscop, senzor de puls.
  • Sistem Operare – Tizen.
  • Conectivitate – GPS, GLONASS; Wi-Fi 802.11b/g/n 2,4 GHz; Bluetooth v4.2.
  • Format redare audio – MP3, M4A, AAC, WAV, WMA, AMR, AWB, OGG, OGA, 3GA.
  • Certificare – IP68 rezistență la apă și praf.
  • Notificare prin vibrații.
  • Urmărire automată a activității de alergare, mers, ciclism, simulator de canotaj, somn, numărul de pași.

Stiri

Samsung a lansat un aparat multifuncțional de gătit în Coreea de Sud

Samsung a lansat zilele trecute un nou aparat multifuncțional de gătit destinat consumatorilor care vor să gătească acasă pe fondul tendinței de...

Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania...

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că...

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...