Actualizarea din mai ajunge la Galaxy A54 și modelele europene de Galaxy A53

167
Actualizarea din mai ajunge la Galaxy A54
Sursa foto: sammobile.com

În urmă cu câteva zile, Samsung a lansat actualizarea de securitate din mai 2023 pentru Galaxy A53 5G în America Latină. Acum, actualizarea a fost lansată pentru acest telefon în mai multe țări din Europa. În același timp, Samsung Galaxy A54 primește și actualizarea de securitate din mai 2023 în mai multe țări din întreaga lume.

Actualizarea în Europa pentru Galaxy A53 vine cu versiunea de firmware A536BXXS5CWD3, potrivit SamMobile. A fost lansată în Austria, Croația, Franța, Irlanda, Italia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovenia, Elveția, Republica Cehă și Regatul Unit. Ne aștepătm să fie lansată și în România în orice moment.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy A54 primește actualizarea din mai 2023

Samsung Galaxy A54 primește actualizarea cu versiunea de firmware A546EXXU2AWDB în mai multe țări la nivel global. Actualizarea este disponibilă în Argentina, Bolivia, Chile, Columbia, Guatemala, Kazahstan, Kenya, Malaezia, Mexic, Nigeria, Panama, Paraguay și Peru. De asemenea, Arabia Saudită, Africa de Sud, Singapore, Thailanda, Republica Dominicană, Țările de Jos, Filipine, Turcia, Ucraina, Uruguay și Vietnam primesc în acest moment actualizarea.

Numele Uruguay provine de la râul Uruguay care înseamnă „râul păsărilor pictate” în limba guarani. Peste jumătate din cei 3,3 milioane de locuitori ai țării locuiesc în capitala Montevideo. În Uruguay educația este gratuită și obligatorie.

Samsung a lansat pe Galaxy A53 la începutul anului 2021 cu Android 12 la bord. Samsung Galaxy A54 a fost lansat în acest an cu Android 13 și One UI 5.0 la bord. Ambele telefoane vor primi patru actualizări majore ale sistemului de operare Android și cinci ani de actualizări de securitate. Galaxy A53 a primit deja o actualizare majoră (Android 13 și One Ui 5.0) și va mai primi încă trei actualizări (până la Android 16). Samsung Galaxy A54 va primi încă patru actualizări ale sistemului de operare Android, inclusiv Android 17.

Actualizarea de securitate din mai 2023 remediază peste 70 de vulnerabilități de securitate găsite în telefoanele Galaxy. Dacă aveți un Galaxy A53 sau un Galaxy A54 și dacă locuiți în oricare dintre țările menționate mai sus, puteți verifica acum noua actualizare accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.