Acasă Stiri Actualizarea lui Galaxy Note 8 cu Android Oreo lansată în Franța

Actualizarea lui Galaxy Note 8 cu Android Oreo lansată în Franța

Ziua pe care proprietarii de Samsung Galaxy Note 8 au așteptat-o cu nerăbdare a sosit în cele din urmă. Actualizarea phabletului Galaxy Note 8 cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo se lansează în prezent în Franța. Modelele actualizate de Galaxy Note 8 sunt cele echipate cu un Exynos 8895. Deci nu sunt doar unități pentru piața americană care includ un Snapdragon 835 de la Qualcomm.

Săptămâna trecută au apărut știri că actualizarea cu Oreo va începe la sfârșitul lunii martie. Cu toate acestea, acum suntem doar la mijlocul lunii martie, actualizarea tocmai a început în Franța.

Utilizatorii unui smartphone Galaxy Note 8 achiziționat de pe piața europeană se pot aștepta să vadă actualizarea în orele și în zilele următoare. Versiunea de firmware pentru pentru Galaxy Note 8 este N950FXXU3CRC1 și pare să includă patch-urile de securitate din martie 2018. Actualizarea ocupă un spațiu de aproximativ 1.470MB.

Să vedem la ce ne putem aștepta de la această actualizare. Știm că lista de noi caracteristici rămâne aceeași cu actualizările care au venit pe Samsung Galaxy S8. Caracteristicile S Pen sunt conform informațiilor neschimbate, deși, doar atunci când vom avea cu adevărat actualizarea în telefon vom fi siguri de acest lucru. Pe de altă parte, este posibil ca Oreo să aducă noi funcționalități și trucuri pentru S-Pen, dacă Samsung decide să devină mai creativă.

Deoarece Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat destul de recent rulează pe Android 7.1.1 Nougat. Față de acest sistem de operare inovațiile aduse de actualizarea cu Oreo nu sunt foarte multe. Există câteva modificări cosmetice. O parte din noile caracteristici aduse de Android 8.0 Oreo la duo-ul Galaxy S8 sunt deja în Galaxy Note 8. Gândiți-vă la perechea de aplicații Dual Messenger sau App Pair.

Versiunilor sistemului de operare Google Android au nume de dulciuri. Cupcake, Donut, Éclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop (Android 5.0), Marshmallow (6.0), Nougat (7.0.) și ultimul venit, cu aromă de biscuit, Android 8.0 Oreo.

Samsung Experience 9.0 și suportul picture-in-picture va veni cu această actualizare, ceea ce îl face mult mai ușor, pe Note 8, pentru multitasking fără a pierde din vedere conținutul sau un apel video. Veți primi, de asemenea, notificări și emoji noi, ambele aducând ceva inedit cu această actualizare.

În următorii ani, firma sud-coreeană intenționează să depună eforturi pentru a oferi cele mai recente actualizări, cu sistemul de operare simbolizat cu un mic roboțel verde, pe cât mai multe smartphone-uri posibil. De exemplu, Android 8.0 Oreo ar trebui să aterizeze și pe Samsung Galaxy S6!

Vom urmări evoluția actualizării lui Galaxy Note 8 cu Android 8.0 Oreo pentru a vedea când începe să ruleze pe alte piețe și vă vom informa în consecință. Sperăm să beneficieze de ea cât mai repede și utilizatorii din România. Nu uitați să verificați zilele următoare pe iLoveSamsung!

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....