Acasă Stiri A fost lansată actualizarea cu Android Nougat pentru Samsung Galaxy A5 (2017)

A fost lansată actualizarea cu Android Nougat pentru Samsung Galaxy A5 (2017)

Urmând lui Samsung Galaxy A7 (2017), actualizarea Android Nougat a ajuns acum la Samsung Galaxy A5 (2017), actualizare lansată pe piața rusească.

În acest moment, software-ul este distribuit pe dispozitivele vândute în Rusia, dar telefoanele de pe alte piețe ar trebui, probabil, să primească noul pachet de actualizare în următoarele săptămâni.

Durata de timp înainte de începerea implementării actualizării depinde de mai mulți factori, care adesea includ cerințele stabilite de operatorii de telefonie mobilă locali.

În afară de Samsung Galaxy A5 (2017), atât Samsung Galaxy A3 (2017) cât și Samsung Galaxy A7 (2017) au primit, de asemenea, fișiere software care vor actualiza sistemul de operare al telefonului.

Nougat se lansează în prezent pentru toate cele trei modele de Galaxy A5 lansate în anul 2017, deși va mai trece puțin timp înainte ca acesta să ajungă pe toate piețele și pe toate telefoanele pentru care a fost lansată oficial actualizarea.

Noua actualizare a lui Galaxy A5 (2017) aduce aproape același set de caracteristici și îmbunătățiri ca actualizarea pentru Samsung Galaxy A3 și Galaxy A7, deși noua caracteristică Dual Messenger nu este inclusă în lista de modificări pentru Galaxy A5, sugerând că ar putea fi dependentă de piață și de operatorii de telefonie mobilă. Este totuși posibil să fie acolo, dar nu este menționată, cu excepția cazului în care Samsung a uitat să o pună în aplicare pe fiecare dispozitiv.

Interfața de utilizare a telefonului va fi schimbată cu o imagine mai modernă în timp ce meniul de setări a fost, de asemenea, renovat. Mai avem o versiune ușor diferită a modului Multi Window și notificări îmbunătățite prin introducerea opțiunii „Răspuns rapid„. Acest lucru permite utilizatorilor să răspundă la mesaje fără a lăsa ceea ce fac în acel moment pe smartphone-urile lor.

Samsung Pass și funcționalitate îmbunătățită pentru Always On Display mai vin cu această actualizare cu Andriod Nougat de la Galaxy A5.

Afișajul Always-On, care profită de afișarea AMOLED pentru a afișa notificări și alte informații importante, a fost îmbunătățit cu Android Nougat.

Samsung Pass permite utilizatorilor să acceseze date sensibile printr-o selecție de metode de autentificare biometrice. Unele dintre metodele acceptate includ scanarea irisului, detectarea amprentelor digitale și recunoașterea feței.

Deoarece acesta este un upgrade important al sistemului de operare, este important ca procesul de instalare să aibă loc când dispozitivul este conectat la o rețea Wi-Fi. Este, de asemenea, esențial să existe suficient spațiu de stocare liber pentru a se potrivi noului software, deoarece mărimea fișierului este măsurată la puțin mai puțin de 1,4 GB (1.386,34 MB).

Pentru a vedea dacă actualizarea Nougat este disponibilă pentru dvs., accesați meniul de setări, urmat de actualizarea software-ului, apoi apăsați butonul Descărcare actualizări.

De asemenea, ar trebui să vă faceți copii de siguranță ale dispozitivului, mai ales dacă în telefonul smartphone există fișiere și fotografii importante.

Samsung Galaxy A5 din 2017 este unul din telefoanele cele mai preferate de fanii Samsung, cu un preț accesibil și foarte multe specificații de clasă high-end, cu o durată de viață a bateriei foarte bună, smartphone-ul A5 este în topul vânzărilor Samsung.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...