Acasă Stiri Actualizarea cu Android Nougat pe Galaxy J5 (2016) disponibilă în Europa

Actualizarea cu Android Nougat pe Galaxy J5 (2016) disponibilă în Europa

Samsung a început actualizarea cu Android Nougat de ceva timp și multe smartphone-uri și tablete Galaxy au primit deja actualizări de software în acest an. Următorul pe listă pentru această actualizare pare a fi Samsung Galaxy J5 (2016), un smartphone de bază, care a debutat pe piață anul trecut în aprilie. Pentru Galaxy J7 (2016), actualizarea Nougat a fost lansată deja. Acum începe și pentru fratele său mai mic, Samsung Galaxy J5 (2016). Acest dispozitiv primește chiar versiunea Android 7.1.1, în loc de 7.0.

Este destul de amuzant, dar Galaxy J5 (2016) va avea un software mai nou și mai bun decât Galaxy J5 (2017), deși trebuie să căutați bine ca să găsiți diferențele.

Deși teoretic, Galaxy J5 (2016) se califică pentru o altă actualizare Android majoră, cum ar fi Oreo, este puțin probabil ca smartphone-ul să o primească în curând (cel mai probabil nu o va primi).

Deocamdată, actualizarea cu Nougat 7.1.1 este disponibilă pe anumite piețe europene, dar va trece ușor în alte regiuni în următoarele săptămâni. Actualizarea, care a început să fie instalată în Polonia, aduce toate caracteristicile incluse în Android 7.1.1 Nougat, precum și cea mai recentă versiune a interfeței de utilizator Samsung Experience 8.5. Aceasta include unele îmbunătățiri cum ar fi integrarea Samsung Cloud, o nouă aplicație Device Manager (o versiune mult îmbunătățită a vechii aplicații Smart Manager), precum și opțiunea de zoom a butonului declanșator pentru cameră. Acest lucru vă permite să apropiați și îndepărtați cadrul la o fotografie, prin deplasarea butonului declanșator în sus și în jos.

Se simte destul de bine diferența față interfața de utilizator precedentă, Samsung Experience 8.1, care a debutat pe Galaxy S8.

Android, termenul a fost lansat pentru a denumi un robot umanoid sau un organism sintetic conceput să se comporte și să arate ca un om. Cuvântul vine din greaca antică și înseamnă „formă de om”! Termenul android a fost folosit într-un sens mai modern de autorul francez Auguste Villiers în „Tomorrow’s Eve” în 1886, o poveste despre un robot numit Hadaly.

Ecranul de pornire va fi un loc unde veți găsi orice, inclusiv toate aplicațiile standard. Puteți comuta între ecranul de pornire și ecranul aplicațiilor prin deplasarea în sus și în jos. Puteți chiar șterge ecranul de aplicații, lăsând toate aplicațiile direct pe ecranul de pornire.

Lansarea din Polonia este și un fel de „test de actualizare”. Pe baza datelor colectate, pot fi adăugate soluții de remediere a erorilor sau alte îmbunătățiri ale software-ului. Dacă se dovedește că totul funcționează fără probleme, actualizarea va fi rulată și în alte țări.

Acum că actualizarea a fost lansată deja în Polonia, nu ar trebui să mai dureze până când va începe să fie lansată și în alte țări din Europa, ne gândim și suntem siguri că va ajunge în curând și în România.

Poate mai dura ceva timp până când upgrade-ul să ajungă la Galaxy J5 (2016), nu trebuie să vă faceți griji dacă nu primiți rapid o notificare prin care să vă solicite să o instalați imediat.

Pentru instalarea actualizării, asigurați-vă că telefonul este încărcat cu cel puțin 50% din capacitatea acumulatorului și conectat la o rețea Wi-Fi.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...