Acasă Stiri Actualizarea cu Android Nougat pe Galaxy J5 (2016) disponibilă în Europa

Actualizarea cu Android Nougat pe Galaxy J5 (2016) disponibilă în Europa

Samsung a început actualizarea cu Android Nougat de ceva timp și multe smartphone-uri și tablete Galaxy au primit deja actualizări de software în acest an. Următorul pe listă pentru această actualizare pare a fi Samsung Galaxy J5 (2016), un smartphone de bază, care a debutat pe piață anul trecut în aprilie. Pentru Galaxy J7 (2016), actualizarea Nougat a fost lansată deja. Acum începe și pentru fratele său mai mic, Samsung Galaxy J5 (2016). Acest dispozitiv primește chiar versiunea Android 7.1.1, în loc de 7.0.

Este destul de amuzant, dar Galaxy J5 (2016) va avea un software mai nou și mai bun decât Galaxy J5 (2017), deși trebuie să căutați bine ca să găsiți diferențele.

Deși teoretic, Galaxy J5 (2016) se califică pentru o altă actualizare Android majoră, cum ar fi Oreo, este puțin probabil ca smartphone-ul să o primească în curând (cel mai probabil nu o va primi).

Deocamdată, actualizarea cu Nougat 7.1.1 este disponibilă pe anumite piețe europene, dar va trece ușor în alte regiuni în următoarele săptămâni. Actualizarea, care a început să fie instalată în Polonia, aduce toate caracteristicile incluse în Android 7.1.1 Nougat, precum și cea mai recentă versiune a interfeței de utilizator Samsung Experience 8.5. Aceasta include unele îmbunătățiri cum ar fi integrarea Samsung Cloud, o nouă aplicație Device Manager (o versiune mult îmbunătățită a vechii aplicații Smart Manager), precum și opțiunea de zoom a butonului declanșator pentru cameră. Acest lucru vă permite să apropiați și îndepărtați cadrul la o fotografie, prin deplasarea butonului declanșator în sus și în jos.

Se simte destul de bine diferența față interfața de utilizator precedentă, Samsung Experience 8.1, care a debutat pe Galaxy S8.

Android, termenul a fost lansat pentru a denumi un robot umanoid sau un organism sintetic conceput să se comporte și să arate ca un om. Cuvântul vine din greaca antică și înseamnă „formă de om”! Termenul android a fost folosit într-un sens mai modern de autorul francez Auguste Villiers în „Tomorrow’s Eve” în 1886, o poveste despre un robot numit Hadaly.

Ecranul de pornire va fi un loc unde veți găsi orice, inclusiv toate aplicațiile standard. Puteți comuta între ecranul de pornire și ecranul aplicațiilor prin deplasarea în sus și în jos. Puteți chiar șterge ecranul de aplicații, lăsând toate aplicațiile direct pe ecranul de pornire.

Lansarea din Polonia este și un fel de „test de actualizare”. Pe baza datelor colectate, pot fi adăugate soluții de remediere a erorilor sau alte îmbunătățiri ale software-ului. Dacă se dovedește că totul funcționează fără probleme, actualizarea va fi rulată și în alte țări.

Acum că actualizarea a fost lansată deja în Polonia, nu ar trebui să mai dureze până când va începe să fie lansată și în alte țări din Europa, ne gândim și suntem siguri că va ajunge în curând și în România.

Poate mai dura ceva timp până când upgrade-ul să ajungă la Galaxy J5 (2016), nu trebuie să vă faceți griji dacă nu primiți rapid o notificare prin care să vă solicite să o instalați imediat.

Pentru instalarea actualizării, asigurați-vă că telefonul este încărcat cu cel puțin 50% din capacitatea acumulatorului și conectat la o rețea Wi-Fi.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...

Samsung Electro-Mechanics produce un condensator ceramic foarte mic

Producătorul de componente electronice Samsung Electro-Mechanics a dezvoltat un condensator ceramic multistrat (MLCC), de mare capacitate, a declarat compania. Un condensator ceramic...

Samsung Galaxy A52 5G primește patch-ul de securitate din aprilie 2021

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din aprilie 2021 pe smartphone-urile sale la sfârșitul lunii trecute. Cu toate acestea, majoritatea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 va veni cu S Pen, dar fără un slot dedicat

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold oferă o productivitate mai mare și multitasking mai bun, grație ecranului mare și capacității de a...

Actualizarea Sony PS5 aduce suport pentru Samsung TV de 120 fps 4K

Sony a lansat o actualizare pentru consola Sony PlayStation 5 care rezolvă problemele de compatibilitate cu televizoarele Samsung. Sony PS5 trebuia să...

Samsung a început dezvoltarea firmware-ului la Galaxy Z Flip 2 (3)

Samsung urmează să lanseze două noi smartphone-uri pliabile în acest an, câte unul din fiecare în seria Fold și Flip. Există indicii...