Acasă Stiri Actualizarea cu Android Oreo pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 lansată

Actualizarea cu Android Oreo pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 lansată

Într-un articol scris de două zile pe iLoveSamsung, despre actualizarea lui Samsung Galaxy S7 și S7 Edge încheiam cu această frază „Se poate întâmpla ca această actualizare să apară și mai repede de mijlocul lunii mai„. Premoniția s-a adeverit, acum avem o veste bună pentru proprietarii de Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge care așteaptă să simtă gustul de Oreo de foarte mult timp. Samsung a început să lanseze actualizarea pentru Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Actualizarea firmware-ului este în curs de lansare în Marea Britanie și este doar o chestiune de timp înainte de a fi lansată și în alte părți. Cel mai probabil lansarea se va face pe etape, astfel încât actualizare cu Android 8.0 Oreo pentru cele două Galaxy S7 nu va fi lansată pe toate piețele simultan.

Samsung a anunțat ca termen pentru o actualizare pe mai multe piețe până la jumătatea lunii mai, astfel încât așteptăm ca actualizarea să intre în continuare și pe alte piețe suplimentare în următoarele două săptămâni.

Samsung a lansat versiunea de firmware G930FXXU2ERD5 și G935FXXU2ERD5 pentru Galaxy S7 și respectiv S7 Edge momentan doar în Marea Britanie. Firmware-ul este disponibil doar în rețea și nu poate fi descărcat prin SmartSwitch. Toate noile caracteristici care vin cu noul sistem de operare Android 8.0 Oreo sunt incluse în această versiune. Puteți verifica detaliat ce noutăți, caracteristici și îmbunătățiri aduce Android 8.0 Oreo pentru toate dispozitivele Samsung, accesand: Ce oferă versiunea actualizată cu Android Oreo. Actualizarea firmware-ului vine de asemenea cu patch-ul de securitate din aprilie.

Galaxy S7 și S7 Edge au ajuns în magazine pe data de 10 martie 2016. Galaxy S7 și S7 Edge erau telefoanele cu cei mai mari acumulatori din portofoliul companiei Samsung la acea dată, 3.000 mAh pentru S7 și 3.600 mAh pentru S7 Edge. Un total de 48 de milioane de unități au fost vândute în anul 2016.

Proprietarii de Galaxy S7 și S7 Edge din Marea Britanie ar trebui să fie atenți la notificarea pentru această actualizare, deoarece va ajunge în curând pe dispozitivele lor. De asemenea, pot descărca manual actualizarea prin accesarea meniului Actualizare software din aplicația Setări. Cu toate acestea, actualizarea nu va fi disponibilă imediat pentru toți operatorii de telefonie mobilă din Marea Britanie. Această actualizare este momentan în curs pentru utilizatorii rețelei Vodafone din UK.

Actualizarea cu Oreo a început pentru S7 și S7 Edge, astfel că utilizatorii de pe tot globul pot fi siguri că vor primi Oreo unii mai devreme, alții mai târziu. Vă vom informa când actualizarea va fi lansată și în România.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...