Actualizarea lui Galaxy S8 cu Android 8.0 Oreo se lansează acum

2001

Ziua pe care cei mai mulți fani Samsung au așteptat-o cu nerăbdare ​​în cele din urmă a sosit. Actualizarea cu Android 8.0 Oreo se lansează acum pentru Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ în Germania. Așa cum a promis Samsung, cei care au participat la programul Android Oreo beta sunt în primul rând și vor fi primii care vor avea noul sistem de operare Android Oreo.

Utilizatorii obișnuiți care au Android Nougat vor obține actualizarea după 24 de ore.

În mod normal, dimensiunea descărcării actualizării va fi mai mică pentru cei care rulează versiunea Android Oreo beta și, dacă sunteți unul dintre ei, puteți descărca actualizarea prin atingerea opțiunii Descărcare manuală a actualizărilor din meniul Actualizare software »Setări«.

Companiei Samsung i-a luat aproape două săptămâni pentru a lansa versiunea finală a lui Android 8.0 Oreo după terminarea testării beta. Disponibilitatea actualizării variază în funcție de regiune și se va extinde în următoarele zile.

Actualizarea a început astăzi cu versiunea firmware G955XXU1CRAP pentru Galaxy S8+ în Germania. Acesta are 487 MB și vine cu cel mai recent patch de securitate din februarie 2018.

Este de la sine înțeles că Android 8.0 Oreo va fi în curând disponibil și pentru cei care au participat la programul Android Oreo beta și pe celelalte piețe.

Programul Beta, oferă în general utilizatorilor Android, acces anticipat la versiunile de test pentru viitorul sistem de operare. Practic, o versiune beta, este noul sistem de operare care înainte de a fi lansat oficial se testează pentru a vedea cum răspund la utilizare noile caracteristici.

Există multe noutăți pe care Oreo le aduce la Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, inclusiv o versiune mai nouă a Samsung Experience UX, și ați putut vedea toate schimbările majore și noile caracteristici în articolele publicate de noi pe iLoveSamsung.

De asemenea, telefonul dvs. ar trebui să funcționeze mai bine după ce ați făcut upgrade la Oreo, deși rămâne de văzut dacă performanța îmbunătățită se va menține la același nivel în timp.

SURSĂSamMobile