Actualizarea din septembrie lansată pentru Galaxy S10 Lite în SUA

300
Actualizarea din septembrie lansata pentru Samsung Galaxy S10 Lite
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung a lansat corecția de securitate Android din septembrie 2022 pentru Galaxy S10 Lite în Statele Unite. Noua actualizare de securitate este deja lansată pe scară largă pe toate rețelele mobile din SUA. Actualizarea de securitate pentru acest model a fost lansată la nivel global luna trecută, dar abia acum ajunge în SUA. Versiunea actualizată de firmware pentru Samsung Galaxy S1 Lite este G770U1UEU6GVI1.

Varianta americană a Galaxy S10 Lite primește SMR (Security Maintenance Release) din septembrie la aproximativ trei săptămâni după versiunile internaționale, potrivit AndroidHeadlines. Chiar dacă numărul de versiune pentru noul pachet software sugerează că aduce mai mult decât patch-ul de securitate, jurnalul oficial de modificări al Samsung pentru această versiune nu menționează nimic. Conține indicatorii generici conform cărora o actualizare poate include îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului, îmbunătățiri ale performanței, funcții noi și/sau îmbunătățite și remedieri de erori.

Galaxy S10 Lite primește actualizarea din septembrie în SUA

Buletinul de securitate al Samsung menționează peste 50 de corecții, inclusiv două duzini de probleme cu sistemul de operare Android. De asemenea, compania a corectat aproape 30 de probleme specifice smartphone-urilor și tabletelor sale Android.

Lansat în ianuarie 2020, Samsung Galaxy S10 Lite a sosit cu Android 10 la bord. De atunci a primit Android 11 și Android 12. Telefonul este eligibil pentru Android 13 și Samsung One UI 5.0. Ne așteptăm ca marea actualizare Android să sosească la începutul anului viitor. Compania Samsung nu a început încă lansarea stabilă Android 13, este încă testarea beta a software-ului.

Un algoritm pentru ceea ce ar fi fost primul software a fost scris de Ada Lovelace în secolul al XIX-lea, pentru motorul analitic. Ea a arătat cum ar calcula motorul numerele Bernoulli. Ada Lovelace este considerată prima programatoare de computere.

Rețineți că modelele obișnuite din seria Galaxy S10 nu vor primi Android 13. Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ au sosit cu aproape un an înainte de Galaxy S10 Lite și toate au avut Android 9 Pie din cutie. Au primit deja trei actualizări majore ale sistemului de operare Android. Aceste telefoane vor primi doar actualizări de securitate în viitor, cel puțin până în prima jumătate a anului 2023.

Dacă utilizați un telefon Samsung Galaxy S10 Lite în SUA, acestea sunt acum disponibile pentru dvs. Ca întotdeauna, actualizarea va ajunge la telefon prin OTA și primiți o notificare când va fi disponibilă. Puteți atinge notificarea și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a descărca actualizarea. De asemenea, puteți verifica manual actualizările din aplicația Setări. Accesați secțiunea Actualizare software și atingeți Descărcare și instalare. Dacă nu există nicio actualizare disponibilă, verificați din nou câteva zile mai târziu.