Seria Galaxy S22 primește actualizarea stabilă Android 13 și One UI 5.0

237
Actualizarea stabilă Android 13
Sursă foto: Sammyfans

Perioada de teste beta a Samsung One UI 5.0 bazată pe Android 13 pentru seria Samsung Galaxy S22 s-a încheiat. Actualizarea stabilă Android 13 și One UI 5.0 pe care milioane de utilizatori Galaxy o așteptau este acum aici!

Samsung a lansat actualizarea stabilă One UI 5.0, bazată pe Android 13, pentru telefoanele din seria Galaxy S22 cu procesor Exynos 2200. Este vorba despre Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra. După mai multe săptămâni de actualizări beta care au permis clienților din anumite țări să testeze noile funcții, acum Samsung a lansat actualizarea stabilă.

Actualizarea stabilă Android 13 și One UI 5.0 lansată pentru seria Galaxy S22

Pentru cei care se întreabă, actualizarea a început deja să fie lansată oficial de ieri. Inițial au fost zvonuri despre o lansare stabilă în Italia la sfârșitul săptămânii trecute, dar totul a fost o alarmă falsă. Pentru cei care au participat la programul beta Android 13 și One UI 5.0, Samsung va lansa o mică actualizare care va muta dispozitivul lor la versiunea finală. În același timp, utilizatorii de telefoane din seria Galaxy S22 cu Android 12 primesc o actualizare cu noul software.

Noua actualizare de software vine cu versiunea de firmware S90xBXXU2BVJA. În acest moment a fost lansată în Austria, Croația, Franța, Germania, Irlanda, Italia și Polonia. Actualizarea mai este disponibilă și în Portugalia, Serbia, Slovenia, Elveția, Republica Cehă și Regatul Unit. Alte țări europene ar putea primi actualizarea în orice moment. Țările din alte părți ale lumii ar putea primi actualizarea mai târziu în această săptămână. Potrivit SamMobile, în Coreea de Sud, actualizarea a fost lansată cu versiunea de firmware S90xNKSU2BVJA.

În Coreea de Sud toți bărbații sunt obligați constituțional să servească în armată, în mod normal pentru o perioadă de doi ani. Sunt coreeni selectați pentru a servi doi ani în programul KATUSA (Corean Augmentation to the United States Army).

Pentru că este o actualizare relativ mare vă recomandăm să o descărcați printr-o rețea stabilă Wi-Fi și să aveți bateria încărcată cel puțin 50%. Veți primi o notificare când actualizarea stabilă Android 13 și One UI 5.0 ajunge pe seria Galaxy S22. Apoi, puteți descărca noua actualizare navigând la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.