Samsung a lansat actualizarea stabilă One UI 4.0 pentru seria Galaxy S21

366
Samsung a lansat actualizarea stabila One UI 4.0 pentru seria Galaxy S21
Sursa Foto: SamMobile.com

Programul One UI 4.0 beta a început la mijlocul lunii septembrie pentru seria Galaxy S21. A fost lansat doar pe câteva piețe selectate și a avut patru variante beta de reglaje și optimizări. Samsung și-a propus o lansare în 2021 pentru prima versiune publică și a sugerat o lansare în noiembrie. Acum acest lucru a fost realizat. Actualizarea stabilă One UI 4.0 pentru seria Galaxy S21 a fost lansată.

Cu toate acestea, nu toată lumea va primi actualizarea imediat, potrivit SamMobile. Ca de obicei, actualizarea One UI 4.0 bazată pe Android 12 va ajunge treptat în mai multe regiuni în zilele și săptămânile următoare. Deci, dacă așteptați să sosească actualizarea, trebuie să aveți răbdare și, mai devreme sau mai târziu, veți primi acea notificare.

Actualizarea stabilă One UI 4.0 lansată pentru seria Galaxy S21

Actualizarea One UI 4.0 bazată pe Android 12 pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra vine cu versiunea de firmware G99xBXXU3BUK8. One UI 4.0 se bazează pe Android 12, ceea ce înseamnă că împrumută câteva idei fundamentale din cea mai recentă actualizare a Google. Noua opțiune Temă de culoare preia unele lucruri din Material You și deschide noi opțiuni de personalizare. Dar, în același timp, există numeroase alte modificări și rafinamente în noua interfață de utilizare Samsung.

Actualizarea a fost lansată doar pentru variantele internaționale neblocate în rețea ale smartphone-urilor. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți o variantă blocată în rețelele operatorilor mobili, nu puteți instala acest firmware pe dispozitiv. Sperăm că Samsung va lansa actualizarea pentru variantele blocate ale smartphone-urilor în următoarele câteva săptămâni.

UI – User Interface este spațiul în care apar interacțiuni între oameni și mașini pentru a permite funcționarea și controlul eficient al acestora. În general interfețele au opt caracteristici: claritate, concizie, familiaritate, reacție, consistență, estetică, eficiență și iertare.

Noua interfață Samsung aduce mai multe bunătăți de la sistemul de operare Android 12. Primiți și un un design UI reînnoit și aplicații stoc îmbunătățite. Actualizarea include teme de culoare inspirate de Material You, precum și confidențialitate și securitate îmbunătățite. Noua interfață de utilizare aduce și un design îmbunătățit al widget-ului, comutări rapide de setare pentru a opri camera și microfonul și multe altele.