Iată de ce Samsung nu lansează actualizări lunare pentru Galaxy Watch!

210
Iata de ce Samsung nu lanseaza actualizari lunare pentru Galaxy Watch
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung este greu de bătut în privința actualizărilor lansate pentru dispozitivele sale. O mulțime de telefoane Samsung Galaxy primesc noi actualizări de software în fiecare lună. Samsung lansează lunar corecții de securitate pentru multe dintre telefoanele sale de gamă medie și pentru toate produsele sale emblematice în primii doi ani după ce au ajuns pe piață. În ultimii ani Samsung a promis, pentru unele modele, până la cinci ani de actualizări. Dar cum rămâne cu ceasurile inteligente Galaxy Watch?

Da, Samsung lansează actualizări și pentru smartwatch-urile sale Galaxy Watch, dar acestea nu respectă niciun program anume de lansare. Sunt aparent lansate dezordonat, chiar dacă și unele dintre aceste actualizări aduc remedieri de erori, securitate îmbunătățită și de multe ori noi funcții.

Samsung Galaxy Watch: ce se întâmplă cu actualizările lunare?

Văzând modul cum Samsung lansează actualizări pentru telefoane și tablete, unii posesori de ceasuri inteligente Galaxy Watch încep să creadă că smartwatch-urile lor ar trebui să primească actualizări lunare similare cu smartphone-urile Galaxy. Samsung nu lansează actualizări lunare pentru ceasurile sale inteligente, iar asta se aplică ceasurilor nou lansate și celor care sunt pe piață de ceva timp.

Motivul este simplu: Samsung nu obișnuiește să lanseze actualizări regulate pentru Galaxy Watch, deoarece dispozitivele portabile nu au nevoie de corecții de securitate regulate. Deci nu există actualizări lunare sau trimestriale pentru smartwatch-urile Galaxy.

Brikk Lux Omni, un ceas Apple Watch personalizat, este cel mai scump smartwatch de pe piață. Are carcasa din aur de 18 carate cu multe diamante pe ceas și curea. În funcție de numărul pietrelor costă între 109.995 la 114.995$.

Actualizările pentru ceasurile Samsung, care pot remedia erori, pot introduce noi funcții sau ambele, nu respectă niciun program anume. De mai mult timp acestea sunt lansate aleatoriu, fără niciun fel de pompă și în liniște totală. Potrivit SamMobile, Samsung anunță pentru ceasurile sale doar actualizările majore care schimbă sistemul de operare a ceasului cu unul nou. Pentru aceste actualizări Samsung nu are un calendar bine stabilit, la fel cum avem pe telefoane.

Deci, dacă dețineți un smartwatch Galaxy Watch, indiferent că se numește Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch 5, sau un model viitor, nu fiți dezamăgiți dacă nu primește actualizări la fiecare câteva luni. Compania nu a uitat de ceasurile lansate. Totul este în regulă, Samsung va trimite aceste actualizări când consideră că este necesar. De obicei când compania lansează actualizări pentru ceasurile sale inteligente scriem și despre acestea.