Acumulatorul lui Galaxy Note 9 confirmat, va avea 4.000 mAh

844

O nouă scurgere de informații confirmă faptul că Samsung Galaxy Note 9 va avea o baterie masivă. Utilizatorii au cerut permanent companiei high-tech Samsung baterii mai mari pentru seria Note și nu numai de mai mult timp. Dar, Samsung a fost mai preocupat de design decât performanța acumulatorilor smartphone-urilor sale.

Se pare că în acest an lucrurile s-au schimbat și din orice motiv, posibil și din cel amintit mai sus, Samsung a inclus în final o baterie mult mai mare în interiorul noului său phablet Galaxy Note 9.

Cei care ne citesc în mod constant sigur știu despre zvonurile apărute și publicate de noi, de faptul că Samsung Galaxy Note 9 va dispune de o baterie de uriașă cu o capacitate de 4.000 mAh. Reamintim că predecesorul său Galaxy Note 8 are un acumulator inamovibil Li-Ion de 3.300 mAh, astfel că un upgrade de 700 mAh este mai mult decât binevenit pe Galaxy Note 9.

Ei bine, se pare că zvonurile s-au dovedit a fi exacte conform unui document de certificare unde apare bateria viitorului smartphone Galaxy Note 9. Potrivit informațiilor, ANATEL – Agenția Națională de Telecomunicații din Brazilia, a emis un certificat de omologare prin care am aflat capacitatea bateriei lui Samsung Galaxy Note 9. Era vorba de o capacitate de 4.000 mAh. Galaxy Note 9 va fi într-adevăr echipat cu o baterie masivă de 4.000 mAh.

Ne reamintim că ANATEL a mai publicat astfel de certificate de omologare și pentru bateriile aflate pe Galaxy S9 și Galaxy S9+, pentru Galaxy J8 și Galaxy J8+, informații care ulterior s-au dovedit a fi exacte.

ANATEL Agencia Nacional de Telecomunicacoes, monitorizează indicatorii de performanță ai furnizorilor de telefonie fixă și mobilă din Brazilia. A fost înființată în 1997 și este o agenție specială, independentă din punct de vedere administrativ și financiar. Nu este subordonată ierarhic nici unei agenții guvernamentale.

Cu toate acestea, actualizarea poate să nu aducă o durată mai lungă de viață a bateriei pe Note 9 cum s-ar aștepta, deoarece S Pen cu funcția Bluetooth ar putea consuma o bună parte din puterea bateriei. Dezactivarea funcției Bluetooth ar putea îmbunătăți eficiența bateriei, deci probabil mulți utilizatori de Note 9 vor face acest lucru în cele din urmă.

O ultimă informație provenită tot prin intermediul site-ului PhoneArena, ce are legătură cu lansarea lui Galaxy Note 9, este că un încărcător Samsung Wireless Charger Duo, care poate poate încărca simultan smartwatch-ul Galaxy Watch și Galaxy Note 9, va fi lansat împreună cu cele două dispozitive. Poate chiar încărca două smartphone-uri compatibile în același timp. Nu avem încă detalii suplimentare despre acest Samsung Wireless Charger Duo.

SURSĂPhoneArena