Noi aparate de aer condiționat Bespoke WindFree cu Bixby lansate

162
Bespoke WindFree cu Bixby
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung a lansat noua generație de aparate de aer condiționat Bespoke WindFree AC, care include modele Gallery și Wall Mount. Aceste noi aparate Bespoke WindFree oferă o eficiență energetică mai mare și control vocal prin asistentul inteligent Samsung Bixby. Deoarece au Wi-Fi, aparatele AC pot controla chiar și alte dispozitive inteligente de acasă prin SmartThings și Bixby.

Modelele din noua Bespoke WindFree AC (Air Conditioning) sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât ultima generație. Au randament energetic de gradul 1 sau gradul 2. Există, de asemenea, un model de economisire a energiei de înaltă eficiență care este cu 10% mai eficient decât gradul 1 minim și este în prezent în curs de dezvoltare.

Noile modele Bespoke WindFree Gallery și Wall Mount sunt compatibile cu aplicația SmartThings. Atunci când utilizați modul de economisire AI, aceste aparate consumă cu 30% mai puțină energie decât atunci când modul nu este utilizat. Anterior, activarea modului de economisire AI ar fi economisit 20% din energie electrică, dar aceasta a fost îmbunătățită la 30% acum.

Toate noile modele Bespoke WindFree AC sunt dotate cu Bixby și pot fi controlate doar cu comenzi vocale. Nu este necesară utilizarea telecomenzii, potrivit SamMobile. Deoarece aceste noi AC-uri pot acționa ca Hub-uri SmartThings, comenzile vocale Bixby pot fi folosite și pentru a controla alte aparate inteligente compatibile din casă. Controlul vocal Bixby a fost introdus pentru prima dată în aparatele de aer condiționat Samsung în 2013. Utilizatorii pot începe acum rutine SmartThings pentru o automatizare și mai bună a casei inteligente.

Bespoke WindFree Gallery și Wall Mount pot recunoaște mișcarea în interior. Când nu există mișcare sau oameni în cameră, aparatele se pot opri singure pentru economii mai mari de energie. De asemenea, poate comuta între modurile vânt direct și vânt indirect, în funcție de câte persoane sunt în cameră.

Un afișaj permanent (Always On Display) permite unui ecran să partajeze o cantitate mică de informații în timp ce dispozitivul în sine este adormit sau inactiv. Primul telefon Samsung Galaxy cu Always On Display a fost Galaxy S7.

Aparatele sunt dotate cu Always On Display, permițând utilizatorilor să verifice temperaturile interioare și exterioare. Modelul Gallery din noua linie Bespoke WindFree AC este disponibil în patru culori: Essential Beige, Essential Champagne, Essential Grey și Essential White.

Ambele aparate vor fi disponibile pentru precomandă în Coreea de Sud începând de săptămâna aceasta. Cei care precomandă aceste AC-uri din Samsung Store sau Samsung.com vor primi beneficii suplimentare.

Modelul Gallery are un preț între 3,2 milioane KRW (~2.215€) – 6,78 milioane KRW (~4.690€), în funcție de zona de răcire efectivă (56,9 m² până la 81,8 m²). Versiunea Wall Mount are un preț de la 1,09 milioane KRW (~750€) la 1,71 milioane KRW (~1.185€), în funcție de zona de răcire (24,4 m² – 48,8 m²)