AirDresser reîmprospătează și igienizează hainele fără spălare

796
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat lansarea la nivel global a aparatului său AirDresser pe piețele din întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie și Rusia. Cea mai recentă inovație Samsung pentru domiciliu folosește aer și aburi puternici pentru a îndepărta praful și germenii, pentru a oferi o îngrijire ușoară și convenabilă a hainelor. Combinând designul contemporan și tehnologia inovatoare, AirDresser elimină mirosurile și cutele, oferind o soluție de spălare și igienizare a hainelor, eficientă din punct de vedere al costurilor.

Samsung ajută viața modernă prin transformarea modului în care ne îngrijim de hainele acasă. Oferim cumpărătorilor mai multă libertate pentru a-și petrece timpul făcând lucrurile pe care doresc să le facă„. A spus Jennifer Song, vicepreședinte de afaceri pentru aparatele digitale la Samsung Electronics. „AirDresser este răspunsul Samsung la cererea consumatorilor pentru performanțe mai dinamice chiar și de la aparatele de bază. Am adus o soluție casnică ușoară și eficientă pentru a răspunde nevoilor pentru haine curate cu miros plăcut, fără germeni și bine îngrijite.”

AirDresser îți reîmprospătează și igienizează hainele

Odată ce o îmbrăcăminte este atârnată în interiorul unității de forma unui dulap elegant, utilizatorul poate iniția ciclul de curățare și igienizare. Apoi, pur și simplu așteaptă ca sistemul să își desfășoare cursul: Jet Air and Air Hangers eliberează un aer puternic, cu zgomot și vibrație minimă, pentru a îndepărta praful. Conform SamsungNews, este ușor de amplasat oriunde în interiorul casei, inclusiv în dormitor.

Apoi, JetSteam igienizează hainele pentru a scăpa de bacterii, viruși și alergeni. Infuzând aburi cu temperatură ridicată în țesături, JetSteam este instrumentul perfect pentru sterilizarea de rutină a hainelor. Se por steriliza și alte obiecte de îmbrăcăminte de uz casnic, cum ar fi lenjeria și jucăriile moi.

Procesul modern de curățare uscată a fost dezvoltat și patentat de americanul Thomas L. Jennings în 1821. El a patentat procesul comercial de curățare chimică. Thomas L. Jennings a fost primul afro-american care a primit un brevet de invenție în Statele Unite.

AirDresser folosește, de asemenea, funcția de dezodorizare „Filtru” pentru a reîmprospăta hainele. Descompune particulele care provoacă mirosuri cauzate de transpirație, tutun și alimente, prevenind totodată mirosurile neplăcute în interiorul unității. Între timp, tehnologia „Self Clean” dezumidifică, igienizează și dezodorizează interiorul AirDresser fără a necesita detergenți, prin curățarea cu o combinație de căldură, aer și abur. Aparatul Samsung anunță utilizatorii ori de câte ori au nevoie de curățare, la fiecare 40 de cicluri.

AirDresser are grijă de garderoba ta

AirDresser asigură că hainele sunt îngrijite ușor, crescând durata de viață a hainelor. Astfel acestea nu trebuie spălate prea des, ceea ce poate provoca deteriorarea materialelor mai delicate. Căldură de uscare este la o temperatură scăzută, reducând la minimum deteriorarea hainelor. Cu Wrinkle Care, AirDresser poate netezi cutele de pe haine fără a le călca, folosind o combinație de abur și aer pentru acest lucru.

AirDresser se poate ocupa și de materiale delicate, cum ar fi blănurile, care necesită, de obicei, servicii profesionale. Funcția de îngrijirea blănurilor elimină 90% din umiditatea din în blană. Acest lucru le mărește volumul cu 78% și ajută la menținerea stării inițiale, prelungindu-le astfel durata de viață. AirDresser păstrează chiar și hainele din afara sa în condiții optime. Funcția de dezumidifiere atrage aerul din cameră, extrăgând umiditatea în timp ce elimină un aer uscat.

Cu AirDresser poți economisi timp și bani

Cu AirDresser utilizatorii pot economisi timp și bani atunci când îl integrează în rutinele lor zilnice. De exemplu, nu este rentabil să mergeți la o curățătorie pentru unul sau două articole. Așadar, utilizarea AirDresser pentru igienizarea și dezodorizarea hainelor este extrem de eficientă. Cu funcțiile Jet Air și Air Hangers, capabile să îndepărteze rapid praful de pe haine, vă puteți reînnoi ținutele fără să vă faceți griji pentru mirosuri sau igienă. Uscarea prin căldură reduce, de asemenea, timpul de uscare cu o metodă mai eficientă de transfer de căldură.

Cu funcțiile AI pe care le oferă SmartThings, vă puteți bucura de o mai bună îngrijire a îmbrăcămintei și de o întreținere mai ușoară. „Care Wizard” identifică de la distanță problemele și oferă un serviciu de depanare, în timp ce „My Closet” stochează detalii despre hainele tale și sugerează cele mai bune moduri de curățare.

Combinând tehnologia cu designul modern, AirDresser are un aspect elegant ce poate fi integrat perfect în orice spațiu. Dulapul AirDresser poate funcționa peste noapte fără a deranja și, pentru un plus de confort, dispune de containere de apă portabile pentru abur în partea de jos, deci nu necesită alimentare cu apă sau sistem de drenare. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că unitatea poate fi instalată cu ușurință oriunde este cel mai potrivit pentru utilizator. AirDresser permite consumatorilor să-și împrospăteze hainele în fiecare zi în confortul propriei case.