Ambient Mode de la Samsung QLED, subiect de concurs în România

1154

Samsung Electronics este producătorul mondial numărul unu de televizoare. Despre toate modelele de televizoare Samsung se poate vorbi la superlativ. Totuși, gama Samsung QLED 2018, putem spune că este ceva ieșit din comun. Televizoarele QLED 1018 au o calitate incredibilă a imaginii datorită punctelor cuantice și tehnologiei 4K HDR. Samsung a primit certificarea oficială HDR10+ pentru televizoarele QLED din 2018.

Acum una dintre caracteristicile aflate pe Samsung QLED, Ambient Mode, a ajuns subiect de concurs pentru revista și website-ul igloo. Revista igloo a fost fondată în 2001 de reputați arhitecți din România ca un protest la ducerea în derizoriu a sensului de arhitectură și a prostului gust în peisajul stradal românesc.

Televizoarele Samsung QLED 2018 oferă o experiență vizuală extraordinară și imagini aproape reale, performanțe uimitoare pentru jocuri și o garanție pentru arderea ecranului de 10 ani. Toate modelele QLED includ tehnologie Quantum Dot, Q Colour, Q Engine, Ambient Mode, Smart Hub și Screen Burn Warranty. Televizorul QLED 2018 de la Samsung îți va oferi experiențe zilnice surprinzătoare. De la cea mai bună calitate a imaginii până la funcții intuitive inteligente și un design superb.

Igloo a premiat lucrările pentru Ambient Mode

Publicația media igloo a organizat un concurs pentru un design grafic pentru funcția Ambient Mode. Competiția s-a desfășoară în perioada 1 – 30 noiembrie și a avut premii în valoare de 3.500 de euro. Pentru a participa la concurs, participanții au trebuit să trimită propuneri de design sub formă de ilustrație grafică sau producție foto.

Acum, igloo a premiat câștigătorii. Locul unu a fost ocupat de lucrarea Rounds de Paul Nemeti, Cluj-Napoca, premiat cu 2.000€. Locul doi, premiat cu 1.000€, a fost ocupat de Valentin Cadar, Cluj-Napoca, cu lucrarea Viața lui Petty. Lucrarea On the Other Side de Ionuț Victor Velea, din București a ocupat locul trei și a fost premiată cu 500 de euro. Au mai fost acordate și două mențiuni speciale. Peste 100 de participanți au trimis lucrări pentru acest concurs.

QLED – Quantum Dot Light Emitting Diode (diodă emițătoare de lumină). Rusul Oleg Losev a fost primul care a creat un LED în anul 1920. Creația sa a făcut înconjurul lumii, însă nu s-a găsit nici o întrebuințare a acesteia timp de câteva decenii. QLED îmbunătățește foarte mult luminozitatea, contrastul și reproduce culori mai vii și naturale, aproape reale.

Funcția Ambient Mode este o caracteristică extraordinară. Ambient Mode este una dintre principalele inovații propuse de televizoarele QLED Samsung 2018. Modul Ambient oferă informații utile pe tot parcursul zilei – chiar și atunci când utilizatorii nu urmăresc în mod activ filme și programe de televiziune. Poate să redea muzică, să afișeze titluri de știri, rapoarte de trafic și actualizări meteorologice.

Modul Ambient o caracteristică uimitoare pe televizoarele Samsung QLED 2018

Pentru televizoarele montate pe perete, Ambient Mode poate imita modelul de pe peretele din spatele televizorului pentru a crea un efect vizual ireal, în care televizorul se contopește fără probleme cu peretele. Practic televizorul devine insesizabil în decor.

Dacă aveți în spatele televizorului un perete de cărămidă, de exemplu, televizorul va afișa același model. Televizoarele QLED 2018 pot funcționa în Modul Ambient 24 de ore pe zi fără probleme.

SURSĂIgloo