Android 12 aduce pe telefoanele Galaxy widget-uri meteo dinamice și animate

522
Android 12 aduce pe telefoanele Galaxy widgeturi meteo dinamice si animate
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Android 12 și interfața Samsung One UI 4 vor aduce în curând widget-uri meteo animate pe telefoanele Galaxy. Acest lucru a apărut pe seria Galaxy S21 care rulează în prezent software-ul beta pentru One UI 4.0 bazat pe Android 12.

Widgetul meteo aflat pe HTC a fost odată cel pe care toată lumea l-a dorit pe smartphone. Au dorit acest lucru chiar și cei ce nu aveau un smartphone HTC. Datorită frumoaselor sale animații a fost apreciat de toți utilizatorii de smartphone pentru realitatea prezentării. Dar apoi interfețele telefoanelor au devenit mai simple, iar widget-urile meteo mai puțin exuberante.

Widget-uri meteo animate cu Android 12 și One UI 4.0

Totuși, Samsung face ca widget-urile meteo din One UI 4 și Android 12 să devină mai interesante. Este un pas înainte față de ce avem acum, dar totul rămâne destul de subtil. Pictogramele prin care telefoanele Samsung Galaxy vor arăta vremea se vor mișca. Când plouă cad stropi, norii se mișcă iar soarele strălucește mai tare sau se acoperă de nori.

Prognozele meto vor fi animate și mai dinamice, mult mai aproape de realitate. Încă nu știm cum va fi arătate ninsoarea, nu este niciun exemplu pentru acest tip de fenomen meteo. Toate cele de mai sus au foc numai în programul beta pentru One UI 4.0 bazat pe Android 12! Până la lansarea efectivă pe piață a noii interfețe Samsung probabil widdget-urile vor mai fi îmbunătățite și rafinate. În acest moment se observă că mai este de lucru la ele, dar este un plus evident pentru noua interfață.

Primele prognoze meteo zilnice au fost publicate în The Times la 1 august 1861. În jurul anului 350 î.Hr., Aristotel a descris starea vremii în Meteorologica. Sunt incluse aici rapoarte timpurii despre evaporarea apei, cutremure și alte fenomene meteorologice.

Conform GalaxyClub, tot nou în One UI 4.0 este adăugarea unui widget meteo complet nou: Dynamic Weather. Widgetul afișează informații despre vreme cu un fundal colorat. Acest ultim efect este destul de modest, cel puțin momentan. Sunt doar schimbări de culoare între albastru deschis și albastru gri. Sigur va fi revizuit în continuare.

Se așteaptă ca lansarea publică a One UI 4.0 bazată pe Android 12 pe seria Galaxy S21 sa fie în decembrie. Alte dispozitive vor urma în săptămânile și lunile următoare. Dacă doriți să știți ce telefoane și tablete vor primi Android 12 și Samsung One UI 4.0 vedeți aici pe iLove Samsung!