Android 13 și One UI 5.0 ajunge pe Galaxy A23 și Galaxy A23 5G

221
Galaxy A23 și Galaxy A23 5G
Sursă foto: Notebookcheck

Samsung a lansat recent actualizarea Android 13 și One UI 5.0 pentru Galaxy A22. Acum compania sud-coreeană a lansat cea mai recentă versiune de Android însoțită de intefața One UI 5.0 și la frații săi mai mari Galaxy A23 și Galaxy A23 5G.

Samsung a început să lanseze actualizarea Android 13 pe dispozitivele sale Galaxy la sfârșitul lunii octombrie. Compania a mărit apoi ritmul și a continuat de o manieră incredibilă cu Android 13 și One UI 5.0. Samsung își propune să lanseze noua versiune Android pe toate dispozitivele eligibile înainte de sfârșitul acestui an. Nu va fi greu de realizat acest lucru, deoarece lansează actualizarea pe mai multe dispozitive noi aproape în fiecare zi.

Galaxy A23 și Galaxy A23 5G primesc Android 13

Această actualizare mare Android pentru Galaxy A23 și Galaxy A23 5G aduce și patch-ul din noiembrie. Samsung a început din nou lansarea în Europa cu versiunile de firmware A235FXXU1BVK8 și A236BXXU2BVK7 pentru cele două modele. Actualizarea a debutat în Rusia și Germania și se va extinde și în alte țări din Europa, conform AndroidHeadlines. Cum modelul Galaxy A23 5G a fost lansat și în SUA, utilizatorii de aici se pot aștepta să primească actualizarea Android 13 în orice moment.

Galaxy A23 și Galaxy A23 5G primesc prima actualizare majoră a sistemului de operare la doar aproximativ patru luni după ce au ajuns la vânzare. Deoarece este o actualizare majoră a sistemului de operare Android, există o mulțime de funcții noi și îmbunătățiri despre care să vorbim aici. Samsung și-a modificat interfața de utilizare și și-a îmbunătățit animațiile de sistem pentru o experiență de navigare mai bună. De asemenea, a adăugat noi funcții pentru cameră, precum și alte aplicații și servicii stoc, cum ar fi Bixby Routines, Gallery și multe altele. Primim și îmbunătățiri de confidențialitate și securitate. Vedeți pe I❤️Samsung cum să vă automatizați telefonul Samsung Galaxy cu Rutinele Bixby!

Bixby Routines este o funcție bazată pe învățarea automata. Este activată în mod implicit în dispozitivele Galaxy. Puteți să faceți ajustări la rutine sau să creați una personalizată din Setări. Acțiunile automate sunt declanșate de indicii de context: locație, oră sau eveniment.

Dacă sunteți un utilizator de Galaxy A23 și Galaxy A23 5G, atunci fiți atent la o notificare care vă solicită să descărcați actualizarea OTA (over the air) în zilele următoare. De asemenea, puteți verifica manual dacă actualizarea a ajuns pe telefon și nu ați fost notificat. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă nu există o nouă actualizare verificați din nou mai târziu. Poate sosi în orice moment.