Android 13 ajunge pe Galaxy S10 Lite, Galaxy M53 și Galaxy M33

267
Android 13 Galaxy S10 Lite
Sursa Foto: galaxyclub.nl

După ce a lansat Android 13 și One UI 5.0 stabil pe Galaxy Z Flip, Fold 2 și Galaxy A72 la începutul acestei săptămâni, Samsung a lansat acum actualizarea pentru încă trei dispozitive. Este vorba despre Galaxy S10 Lite, Galaxy M53 și Galaxy M33. Toate trei telefoanele erau programate pentru a primi Android 13 în luna decembrie. Conform informațiilor, actualizarea a debutat în Europa și ar trebui să ajungă în alte regiuni în următoarele zile.

Actualizarea Android 13 și One UI 5.0 pentru Galaxy S10 Lite are versiunea de firmware G770FXXU6HVK5, potrivit XDA-Developers. A fost lansată inițial pentru utilizatorii acestui model din Spania. În același timp și utilizatorii de Galaxy M53 și Galaxy M33 din diferite părți ale Europei, inclusiv România, primesc noua actualizare de software. Actualizarea va ajunge mai repede sau mai târziu pe Galaxy S10 Lite, Galaxy M53 și Galaxy M33 în funcție de operatorii de telefonie mobilă sau de telefon (liber de rețea sau blocat în rețea).

Galaxy S10 Lite, Galaxy M53 și Galaxy M33 primesc Android 13

Această actualizare de software este ultima de Android pentru Galaxy S10 Lite. A debutat cu Android 10 și a mai primit trei actualizări majore de Android. Actualizarea aduce noi funcții Android 13, câteva exclusivități Samsung și patch-ul de securitate Android din noiembrie 2022 pentru Galaxy S10 Lite. Actualizarea de securitate din noiembrie conține 37 de remedieri pentru Android și 26 pentru software-ul propriu al companiei Samsung.

În schimb Samsung Galaxy M53 și Samsung Galaxy M33 primesc actualizarea de securitate din octombrie 2022. Patch-ul de securitate din octombrie 2022 remediază peste 47 de vulnerabilități de securitate, conform documentației de securitate a Samsung. Actualizarea ar putea aduce, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității. Galaxy M55 5G și Galaxy M33 au fost foarte bine vândute în India și în mai multe țări din Asia.

Asia are 49 de țări dintre care două sunt și în Europa (Rusia și Turcia). Este cel mai mare continent și acoperă o tremie din suprafața Pământului. Asia este locul de naștere al tuturor religiilor majore ale lumii – budism, creștinism, hinduism, islam și iudaism.

One UI 5.0 este cea mai recentă versiune a interfeței Samsung bazată pe Android 13. Aduce o serie de funcții noi, inclusiv suport pentru widget-uri stivuibile, Bixby Text Call, recunoașterea textului OCR și noi moduri One UI. Software-ul include chiar și un nou mod de întreținere care vă permite să vă protejați datele personale de tehnicienii de service atunci când trimiteți dispozitivul pentru reparații.

Dacă nu ați primit până acum o notificare de actualizare pe unul dintre aceste trei modele, ea poate ajunge oricând. Între timp, puteți verifica dacă a sosit prin Setări -> Actualizare software și dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.