Actualizarea Android 13 și One UI 5.0 lansată pentru Galaxy S20 FE

254
Galaxy S20 FE
Sursa Foto: via gizmochina.com

Samsung a lansat actualizarea stabilă Android 13 și One UI 5.0 pentru Samsung Galaxy S20 FE. Este primul model Fan Edition (FE) care a preluat noua versiune Android. Celălalt model Fan Edition, Galaxy S21 FE încă așteaptă marea actualizare. Modelele obișnuite din seriile Galaxy S20 și Galaxy S21 au primit deja această actualizare.

Android 13 se lansează inițial pe modelele 4G alimentate cu Exynos 990 ale telefonului Galaxy S20 FE. Utilizatorii din Rusia au fost primii care au primit actualizarea cu versiunea de firmware G780FXXUAEVK3, relatează AndroidHeadlines. O lansare mai amplă care va acoperi și modelele 5G, precum și unitățile alimentate de procesorul Snapdragon 865 ar trebui să urmeze în zilele următoare. Samsung a lansat modelul Galaxy S20 FE 5G cu procesorul Snapdragon doar în SUA. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S20 FE și Galaxy S21 FE!

Ultima actualizare majoră de Android pentru Galaxy S20 FE

Aceasta este ultima actualizare majoră a sistemului de operare Android pentru Galaxy S20 FE. Telefonul nu va primi Android 14. Dar, cu toate acestea, sunt multe de așteptat aici. Samsung introduce încă o dată o reîmprospătare (minoră) a interfeței de utilizator pe acest telefon.

Obțineți, printre altele, pictograme pentru aplicații mai îndrăznețe și animații de sistem mai fluide pe Galaxy S20 Fan Edition. Caracteristica Paleta de culori adăugată cu actualizarea One UI 4.0 bazată pe Android 12 a fost îmbunătățită. Acum vă permite să personalizați mai bine culorile interfeței de utilizare a sistemului.

Bixby Routines funcționează ca sugestii inteligente și automatizări bazate pe AI. Când o rutină este declanșată, aceasta poate finaliza o acțiune precum deschiderea unei aplicații, oferirea de indicații, modificarea setărilor telefonului și multe altele.

În plus, Samsung a adăugat noi funcții de cameră și de editare pentru a vă permite să realizați o fotografie așa cum doriți. Există, de asemenea, noi opțiuni de personalizare, gesturi noi și o mulțime de îmbunătățiri pentru aplicațiile și serviciile stoc, cum ar fi Rutinele Bixby. Această actualizare a îmbunătățit, de asemenea, accesibilitatea, confidențialitatea și securitatea Galaxy S20 FE.

S20 Fan Edition primește și patch-ul de securitate din noiembrie

Smartphone-ul Fan Edition primește și corecția de securitate pentru Android din această lună împreună cu actualizarea Android 13. Samsung a dezvăluit deja că SMR (Security Maintenance Release) din noiembrie corectează peste 60 de vulnerabilități în smartphone-urile și tabletele Galaxy. Nu toate corecțiile se aplică fiecărui dispozitiv Galaxy, dar majoritatea da. Vulnerabilitățile corectate includ probleme cu versiunea Google de Android, precum și unele defecte de confidențialitate și securitate specifice dispozitivelor Galaxy.

Toate aceste remedieri de vulnerabilități și noi funcții vor ajunge la Galaxy S20 FE la nivel global în următoarele zile. Samsung va lansa actualizarea la unitățile eligibile în loturi. Veți primi o notificare pentru aceasta. De asemenea, puteți accesa secțiunea Actualizare software din aplicația Setări a telefonului și atingeți Descărcați și instalați pentru a verifica manual dacă există actualizări. Rețineți că pachetul OTA (over the air) cântărește aproape 2GB. Dacă aveți date mobile limitate, vă sfătuim să descărcați actualizarea printr-o rețea Wi-Fi.