Android 14 lansat pentru seria Galaxy Tab S9 FE în mai multe țări

176
Android 14 lansat pentru seria Galaxy Tab S9 FE
Sursa foto: via sammobile.com

Săptămâna trecută, Samsung a început să lanseze actualizarea Android 14 pentru noile tablete din seria Galaxy Tab S9 FE. Cu toate acestea, actualizarea a fost limitată doar la Europa. Acum, gigantul high-tech sud-coreean a extins disponibilitatea actualizării în mai multe regiuni, inclusiv Africa, Asia și Australia.

Acum Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ primesc actualizarea Android 14 în Afganistan, China, Taiwan, Arabia Saudită, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Hong Kong, India, Indonezia, Irak, Israel, Malaezia, Maroc, Noua Zeelandă, Pakistan, Thailanda și Vietnam. Actualizarea a fot lansată cu versiunea de firmware X516BXXU1BWK9 pentru tableta Galaxy Tab S9 FE. În același timp, Samsung Galaxy Tab S9 FE+ primește actualizarea cu versiunea de firmware X616BXXU1BWK9, potrivit SamMobile.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

În China, noua actualizare vine cu versiunea de firmware X516CZCU1BWK9 pentru Galaxy Tan S9 FE și versiunea de firmware X616CZCU1BWK9 pentru Galaxy Tab S9 FE+. Țările din regiunea Americii Latine nu a primit încă noua actualizare, dar ne așteptăm să sosească în orice moment. Samsung acordă o mare importanță acestei zone cu o populație de aproape 10% din populația globului.

Numele America Latină este utilizat în mod obișnuit pentru a descrie America de Sud, America Centrală, Mexic și insulele din Caraibe. Aici sunt predominante spaniola (vorbită de aproximativ 214.265.000 de locuitori și portugheza (~211.754.600 de locuitori).

One UI 6.0 bazat pe Android 14 aduce un nou aspect Quick Panel pentru Galaxy Tab S9. Are un font nou, un stil emoji nou și un nou widget media player în zona de notificări. Noul widget media player are o animație cu formă de undă destul de frumoasă atunci când este redată muzică. De asemenea, are o secțiune dedicată bateriei în aplicația Setări. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Tab S9 vs Galaxy Tab S9 FE!

Dacă aveți o tabletă din seria Galaxy Tab S9 FE în oricare dintre țările menționate mai sus, puteți verifica actualizarea Android 14 navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.