Actualizarea Android 14 și One UI 6.0 ajunge la Galaxy A53

229
Samsung Galaxy A53
Sursă foto: Androidheadlines

După ce a lansat Android 14 și One UI 6 pe dispozitivele de ultimă generație, Samsung a extins treptat actualizarea la smartphone-urile de gamă medie. Acum gigantul coreean a început să lanseze actualizarea pentru Samsung Galaxy A53. Este de remarcat faptul că Samsung a actualizat deja mai multe dispozitive din seria A, inclusiv Galaxy A54, Galaxy A14, Galaxy A34 și Galaxy A73 în diferite regiuni.

În special, Samsung Galaxy A53 a început să primească noua actualizare în mai multe țări europene. Amintim aici, printre altele Franța, Germania Polonia, Slovacia și România. Actualizarea este de așteptat să fie disponibile în mai multe țări în zilele următoare, potrivit SamLover. Cea mai recentă actualizare vine cu numărul de versiune de firmware A536BXXU7DWK6. Actualizarea include, de asemenea, patch-ul de securitate din noiembrie 2023.

Android 14 și interfața Samsung One UI 6 este cea mai recentă actualizare pentru dispozitivele Galaxy. Aceasta înseamnă că veți obține pe toate dispozitivele Galaxy toate funcțiile pe care Google le-a adăugat ecosistemului Android. În plus, datorită celei mai recente actualizări a interfeței One UI 6, Samsung va oferi câteva funcții exclusive utilizatorilor Galaxy. Pe scurt, cea mai recentă actualizare va îmbunătăți funcționarea dispozitivelor prin adăugarea unor noi funcții care vor îmbunătăți funcționarea diferitelor aplicații. Printre altele, amintim aici Galeria, Cameră, Vreme, Ecran de pornire, Ecran de blocare și multe altele.

Android 12 avea o cotă de piață de 18,27% la 1 noiembrie 2023. Pe primul loc a fost sistemul de operare Android 13 cu 36,45%. Locul trei a fost ocupat de Android 11 cu 17,82%. Au urmat Android 10 cu 9,53% Android 9 cu 6,64%.

Samsung a lansat pe Galaxy A53 în 2022. Este unul dintre dispozitivele de gamă premium din seria Galaxy A. Telefonul a fost lansat cu sistemul de operare Android 12 preinstalat și este eligibil pentru patru actualizări de Androoid și cel puțin cinci ani de actualizări de securitate. Deja două actualizări de Android a primit, va ajunge în viitor la Android 16.

Dacă utilizați un Samsung Galaxy A53 în regiunile menționate mai sus puteți instala acum cea mai recentă actualizare. Pentru a face asta, trebuie să mergeți la Setări, apoi derulați în jos la Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare. Apoi așteptați până când se termină căutarea și faceți clic pe butonul de Descărcare dacă noua actualizare este disponibilă.