Actualizarea Android 14 și One UI 6 ajunge la seria Galaxy S21

266
Actualizarea Android 14 si One UI 6 ajunge la seria Galaxy S21
Sursa foto: androidheadlines.com

O altă zi, un alt telefon Samsung primește Android 14 și One UI 6.0. Marea actualizare se lansează acum pentru seria Galaxy S21. Compania a actualizat deja Galaxy S22 și Galaxy S23, precum și cele mai recente telefoane pliabile, tablete emblematice și unele modele de gamă medie.

În momentul scrierii acestui articol, actualizarea One UI 6.0 și Android 14 pentru seria Galaxy S21 este disponibilă în Europa. Elveția este una din primele țări unde Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra au primit noua actualizare, potrivit AndroidHeadlines. Actualizarea are versiunea de firmware G99*BXXU9FWK2, unde asteriscul înlocuiește numărul de model al telefonului respectiv. Fișierul de actualizare cântărește aproximativ 2,2 GB pentru modelul de bază și ar trebui să aibă dimensiuni similare și pentru Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra.

Samsung va aduce în curând această actualizare pe toate piețele la nivel global în scurt timp. Ca de obicei, Samsung Galaxy S21 FE are alt regim de actualizare. Modelul FE poate pierde câteva caracteristici ale camerei din cauza limitărilor sale hardware, dar le va primi pe majoritatea. Numărul versiunii și dimensiunea fișierului pot varia ușor în funcție de model și de regiunea dvs. Cu toate acestea, conținutul actualizării va rămâne neschimbat.

Android 14 și One UI 6.0 este o actualizare masivă. De la modificările interfeței de utilizare pentru aspectul Setări rapide și panoul de notificare la funcții noi și îmbunătățite ale camerei și instrumente de editare mai puternice, actualizarea aduce o multitudine de modificări vizuale și funcționale pentru telefoanele Galaxy. Samsung include, de asemenea, cu această ocazie și actualizarea de securitate din noiembrie 2023. Aceasta din urmă rezolvă peste 60 de vulnerabilități din partea Google și Samsung.

Numele inițial al Google a fost Backrub (1996). A fost un proiect de cercetare al lui Larry Page, care a studiat la Universitatea Stanford Mai târziu, Sergey Brin s-a alăturat și el proiectului. BackRub a fost bazat pe Java și Python.

Dacă utilizați un telefon din seria Galaxy S21 în Europa, marea actualizare vă poate ajunge oricând de acum în colo. Utilizatorii din alte regiuni se pot aștepta să primească Android 14 și One UI 6.0 în următoarele zile. Samsung lansează actualizarea la modelele eligibile în ritm rapid, așa că utilizatori nu trebuie să aștepte prea mai mult. Puteți verifica noi actualizări pe telefonul dvs. Galaxy accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Samsung a lansat deja foaia de parcurs al actualizării Android 14 pentru dispozitivele Galaxy. Conform acesteia va actualiza marea majoritate a modelelor eligibile pentru Android 14 înainte de sfârșitul anului. Inițial Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra trebuiau să primească actualizarea în decembrie, așa că Samsung pare să fie în avans.