Android 14 și One UI 6.0 ajung la seria Galaxy Tab A9

226
seria Galaxy Tab A9
Sursa foto: via samlover.com

Încă mai sunt dispozitive Samsung care primesc Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0. Acum compania a lansat această actualizare pentru cele mai recente tablete accesibile, seria Galaxy Tab A9. Actualizarea este disponibilă pentru Samsung Galaxy Tab A9 și Samsung Galaxy Tab A9+.

Cea mai recentă actualizare seria Galaxy Tab A9 a fost lansată în Europa, iar primul model care a primit actualizarea a fost modelul Galaxy Tab A9+ 5G. Noua actualizarea de software are numărul de versiune X216BXXU1BXA7. Cea mai recentă actualizare Android 14 și One UI 6.0 aduce câteva funcții noi aplicațiilor existente. Amintim aici panoul rapid, ecranul de blocare, ecranul de pornire, partajarea conținutului, camera foto și multe altele, potrivit SamLover. Lansarea a început în Europa, dar în zilele următoare va fi disponibilă în mai multe țări.

Seria Galaxy Tab A9 a fost lansată în octombrie anul trecut. Cele două tablete au venit cu Android 13 și Samsung One UI 5.1.1. din cutie. Acum Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ primesc primesc prima actualizare majoră de software cu Android 14 și One UI 6.0. Potrivit Samsung, seria Galaxy Tab A9 este eligibilă pentru cel puțin trei actualizări majore și patru ani de actualizări de securitate. Asta înseamnă că utilizatorii vor primi noi actualizări pentru aceste dispozitive până în anul 2027.

One UI 6.0 include o serie de noi modificări și îmbunătățiri. De exemplu, design-ul Material You care permite utilizatorilor să personalizeze aspectul ecranului cu diferite culori și teme. Un nou ecran de blocare care arată informații importante cum ar fi ora, vremea și notificările. Bara de notificări reproiectată pentru a fi mai ușor de utilizat, iar ecran de pornire a fost reproiectat pentru a fi mai personalizabil. O nouă setare de confidențialitate și o nouă funcție de bunăstare digitală care ajută utilizatorii în utilizarea telefonului. Sunt îmbunătățite și aplicațiile Galerie, Quick Panel, Samsung Internet, Samsung Health si multe altele.

Quick Panel sau Panou Rapid. Puteți deschide Quick Panel glisând de sus în jos pe ecranul de pornire al dispozitivului Galaxy. De aici poți controla funcțiile de bază, cum ar fi Wi-Fi, Bluetooth, sunetul, modul avion, lanterna și multe altele.

Galaxy Tab A9 are un ecran cu diagonala de 8,7 inch (22,10 cm), iar Galaxy Tab A9+ are un ecran 11 inch (27,94 centimetri). Galaxy Tab A9 are procesorul MediaTek Helio G99, în timp ce Tab A9+ are Snapdragon 695. Ambele tablete au 4 / 6 memore RAM și 64 / 128 GB de stocare. Stocarea poate fi extinsă până la 1TB printr-un card Micro-SD.