Acasă Stiri Android 8.0 Oreo beta pentru Galaxy S8 mai aproape de România

Android 8.0 Oreo beta pentru Galaxy S8 mai aproape de România

Android 8.0 Oreo beta pentru Galaxy S8 a fost lansat în Germania și Polonia. Acest lucru ne duce cu gândul la faptul că ar putea fi lansat și pe alte piețe, evident că ne gândim la România.

Au trecut deja câteva săptămâni bune de când Android 8.0 Oreo beta a fost lansat pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+ pe piețe precum Statele Unite și Marea Britanie. Au fost zvonuri că va exista și o fază a doua, care va prevedea extinderea sistemului de operare Android 8.0 Oreo beta la piețe precum India, China sau în Europa în Spania, Franța, Germania și Polonia.

Samsung nu a anunțat faza a doua a programului beta oficial, dar firmware-ul a fost deja lansat în India conform informațiilor din surse locale. Acum, conform Sammobile, sistemul de operare Android 8.0 Oreo beta pentru Galaxy S8 este lansat și în Germania și Polonia. O informație de ultimă oră anunță că Android 8.0 Oreo beta este disponibil și în Franța.

Cu versiunea Android 8.0 Oreo beta lansată acum în Germania și Polonia, poate fi doar o chestiune de timp înainte de a fi lansată pe alte piețe care ar trebui să o primească în faza a doua. Samsung nu a confirmat nimic oficial până în acest moment despre a doua fază a versiunii Android Oreo beta.

Samsung nu a confirmat nici momentul în care versiunea finală a sistemului de operare va fi lansată public. Mai multe informații privind această dată converg spre sfârșitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie 2018.

Programul Beta, oferă în general utilizatorilor Android, acces anticipat la versiunile de test pentru viitorul sistem de operare. Practic, o versiune beta, este noul sistem de operare care înainte de a fi lansat oficial se testează pentru a vedea cum răspund la utilizare noile caracteristici.

Compania distribuie bucăți din programul Oreo beta pe baza unei înscrieri inițiale. Proprietarii de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ din Germania și Polonia se mai pot înregistra pentru programul Oreo beta prin aplicația Samsung Members. Ei vor găsi opțiunea Registry for Beta Galaxy în secțiunea Notificări accesată prin fila Pagina principală.

După finalizarea procesului de înregistrare, aceștia pot descărca firmware-ul beta făcând clik pe Descărcați Actualizare în meniul Setări. Android 8.0 Oreo beta pentru Galaxy S8 este o descărcare de aproximativ 1,4 GB.

Deocamdată nu știm ce este nou în sistemul de operare Android 8.0 Oreo beta, suntem curioși și noi. Vă vom informa când avem primele detalii despre Android Oreo.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...