Experimentați Android Nougat 7.0 prin „Programul Beta Galaxy”

1539

Samsung Electronics oferă utilizatorilor Galaxy posibilitatea de a experimenta noile caracteristici ale sistemului de operare Android 7.0 Nougat înainte de lansarea sa, prin Programul Beta Galaxy.

Începând cu 9 noiembrie, Programul Beta Galaxy oferă Android Nougat 7.0 pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, pentru utilizatorii care au reședința în S.U.A., Marea Britanie, și Coreea.

Utilizatorii din China, vor participa și ei la acest program în cel mai scurt timp. Programul Beta Galaxy, poate fi instalat după actualizarea celei mai recente versiuni de software.

Solicitanții sunt acceptați pe baza principiului primul venit, primul servit.

În perioada Programului Beta Galaxy,(programul diferă în funcție de țară și poate suferi modificări) utilizatorii se pot familiariza cu Android Nougat 7.0, cu ultimele UX Samsung, și pot da feedback cu privire la performanța, fiabilitatea și ușurința în utilizare.

Răspunsurile utilizatorilor vor ajuta la rândul său, Samsung pentru a dezvolta un software de încredere, de înaltă performanță și de a oferi o experiență îmbunătățită și optimizată pentru toți utilizatorii Galaxy.

Utilizatorii care au un cont activ Samsung, pentru a îndeplini cerințele programului pot aplica pentru program, prin descărcarea aplicației Galaxy Beta, prin intermediul Galaxy Apps, în funcție de țara lor de reședință.

Deoarece software-ul beta nu este versiunea oficială a sistemului de operare, pot apărea erori neașteptate.

Compania a introdus primul program Galaxy Beta anul trecut, odata cu lansarea Android 6.0 Marshmallow.

SURSĂSamsung News