Acasă Stiri Samsung lansează programul Android Oreo beta pentru Galaxy S8 și S8+

Samsung lansează programul Android Oreo beta pentru Galaxy S8 și S8+

Samsung a început să lucreze la actualizarea cu Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+ luna trecută, iar în curând va lansa programul Galaxy S8 Oreo beta. O altă știre susține că programul beta va fi lansat în Statele Unite pe 31 octombrie. În SUA sunt în jur de 7.500 locuri disponibile pentru acest program, cei interesați trebuie să fie abonați ai Sprint sau T-Mobile. Programul beta nu este pentru toată lumea, trebuie să te înscrii pentru acest program.

Ultima informație despre această actualizare ne aduce numele țărilor în care Samsung va lansa programul Oreo beta. Firma sud-coreeană nu dezvăluie momentul când va începe programul beta în aceste țări, doar că acestea sunt cele selectate pentru acest program.

Samsung va lansa programul Android Oreo beta în Marea Britanie, America de Nord și Coreea de Sud în prima fază. În cea de-a doua fază, programul Android Oreo beta va fi lansat în China, Germania, Spania, Franța, Polonia și India. Nu este clar cât de mare va fi diferența, ca timp, între prima și a doua fază.

Proprietarii de smartphone-uri Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ de pe aceste piețe vor putea să se alăture versiunii beta prin intermediul aplicației Samsung Members. Aplicația este disponibilă din Galaxy Apps și din Google Play Store. Ei trebuie să se înregistreze pentru programul Galaxy Beta din aplicația Samsung Members.

Programul Beta, oferă în general utilizatorilor Android, acces anticipat la versiunile de test pentru viitorul sistem de operare. Practic, o versiune beta, este noul sistem de operare care înainte de a fi lansat oficial se testează pentru a vedea cum răspund la utilizare noile caracteristici.

După ce au terminat procesul de înregistrare, pot descărca Galaxy S8 Oreo beta din meniul Software update în Setări. Mai mulți utilizatori S8 care s-au înregistrat pentru programul Galaxy Beta au fost atenționați că programul este în desfășurare.

Acest nou test beta are scopul de a face proprietarii telefoanelor Galaxy S8 să lucreze cu Android 8.0 Oreo. Prin urmare, este o versiune de testare care poate conține erori. Samsung ar dori, să primească feedback-uri de la cei care sunt în program pentru a rezolva orice problemă care poate apărea. În acest fel, versiunea finală poate fi lansată pe toate dispozitivele Galaxy S8 fără probleme.

Versiunea de testare Oreo beta va aduce, desigur, câteva îmbunătățiri și noi caracteristici, cum ar fi comenzile rapide ale aplicațiilor noi și pictograme Android Oreo noi.

Samsung încă nu a confirmat nimic despre programul Android Oreo beta. Nu a publicat nici o foaie de parcurs pentru lansarea publică a actualizării. Conform rapoartelor recente, actualizarea lui Galaxy S8 cu Android 8.0 Oreo ar putea fi lansată la începutul anului viitor.

Versiunea Android Oreo beta din prezent va fi disponibilă doar pe Galaxy S8 și Galaxy S8+. Samsung Galaxy Note 8 va fi și el actualizat în cele din urmă cu Android 8.0 Oreo.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...