Acasă Stiri Programul Galaxy S8 Android Oreo beta se termină pe 15 ianuarie 2018

Programul Galaxy S8 Android Oreo beta se termină pe 15 ianuarie 2018

Samsung a lansat prima versiune Android 8.0 Oreo beta pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+ pe data de 2 noiembrie 2017. De atunci, a lansat cinci firmware beta pentru telefoane, cea mai recentă lansare a fost săptămâna trecută. Compania Samsung a confirmat acum că este sfârșitul drumului pentru programul Android 8.0 Oreo beta.

Pe Reddit, a apărut o postare, preluată de site-ul Sammobile, cu o captură de ecran a unui mesaj actualizat în secțiunea Notificări din aplicația Samsung Experience. Aceasta indică data de încheiere a programului la 15 ianuarie 2018.

Interesant, Samsung a lansat, de asemenea, cinci firmware beta și pentru Android 7.0 Nougat anul trecut pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge înainte de a opri programul beta. Apoi a lansat Android Nougat utilizatorilor în ianuarie anul trecut.

Samsung a confirmat într-o notificare trimisă membrilor programului în aplicația Samsung Members, că programul Galaxy S8 Android 8.0 Oreo beta se va încheia la 15 ianuarie 2018.

Samsung nu a confirmat până acum când va avea loc lansarea Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+. Este posibil să nu așteptăm prea mult și există informații în acest sens că acest lucru se poate întâmpla înainte de sfârșitul acestei luni.

Android 8.0 Oreo vine cu mai multe caracteristici variind de la îmbunătățiri la ecranul de pornire și la comenzile rapide până la îmbunătățiri ale tastaturii Samsung. Tastatura GIF vă permite să trimiteți GIF-uri utilizând tastatura Samsung. Noua bară de instrumente oferă acces rapid la funcții comune. Mai multe taste cu contrast ridicat sunt acum disponibile. Vor mai fi schimbări la Samsung Cloud, la Samsung Dual Messenger, la Find My Mobile și Samsung DeX.

Find My Mobile este o caracteristică și o măsură preventivă în cazul pierderii telefonului. Puteți localiza smartphone-ul pierdut, puteți crea copii de rezervă ale datelor stocate pe dispozitiv în Samsung Cloud, bloca ecranul și accesul la Samsung Pay, toate de la distanță. De asemenea, puteți șterge toate datele stocate pe telefon.

Cele mai multe dintre aceste caracteristici ar trebui să le vedem în versiunea finală, însă este posibil ca Samsung să mai efectueze teste suplimentare cu aceste noi caracteristici. Samsung continuă să își actualizeze aplicațiile și serviciile (cel mai recent Samsung Music) cu suport pentru modelele cu sistemul de operare Android 8.0.

Am scris nu de mult timp că modelele Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ care rulează Android Oreo au primit certificarea Wi-Fi Alliance. Acest lucru sugerează că actualizarea mult așteptată va fi mai devreme decât credem, poate veni oricând, dar cel mai probabil la sfârșitul lunii ianuarie sau începutul lui februarie.

Producătorul de smartphone-uri din Coreea de Sud a lansat recent un program Android 8.0 Oreo beta și pentru Samsung Galaxy Note 8.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...