Acasă Stiri Android Oreo urmează pentru dispozitivele Galaxy cu Android 7.0, nu 7.1.2

Android Oreo urmează pentru dispozitivele Galaxy cu Android 7.0, nu 7.1.2

Samsung a adus actualizarea cu Android Nougat la o mulțime de dispozitive din gama Galaxy în ultimele luni și este corect să spunem că majoritatea dispozitivelor care se așteaptau să primească Nougat au deja actualizarea, chiar dacă nu pe fiecare piață sau regiune. După cum probabil ați observat, Samsung aduce doar Android 7.0 la dispozitive, mai degrabă decât 7.1.1 / 7.1.2, iar pentru cei care primesc actualizarea Android Nougat Samsung aduce și noua interfață de utilizator Samsung Experience versiunea 8.1 așa cum este ea și se vede pe Galaxy S8.

Versiunea Samsung Experience 8.5 este exclusivă pentru Galaxy Note 8 și pe alte dispozitive lansate în această lună, cum ar fi Galaxy Tab A, pentru moment.

În timp ce versiunea Android 8.0 Oreo va fi următoarea actualizare majoră pentru dispozitivele Samsung (vedeți ce telefoane și tablete Galaxy sunt așteptate să fie actualizate cu Oreo în lista publicată de iLoveSamsung), mulți dintre utilizatorii de smartphone Samsung s-au așteptat la Android 7.1.1 sau 7.1.2 ca actualizare.

Credem că gândesc așa acei utilizatori care au cumpărat recent un smartphone Samsung, sau au venit recent în „galaxie” de la altă marcă de telefon. Acești oameni nu cunosc modul în care compania lucrează la actualizarea dispozitivelor sale atunci când vine vorba de noile versiuni de Android.

Toată lumea a crezut că telefoanele Samsung Galaxy sau tabletele Galaxy vor fi actualizate cu Android Nougat 7.1.1 sau 7.1.2.

Nu se va întâmpla asta, aceste dispozitive vor fi actualizate cu Android 7.0 Nougat.

Android Nougat este a șaptea versiune majoră a sistemului de operare Android. Nougat introduce modificări notabile ale sistemului de operare și ale platformei sale de dezvoltare, inclusiv posibilitatea de a afișa simultan mai multe aplicații pe ecran într-o vizualizare divizată, suport pentru răspunsuri inline la notificări și un mod de economisire a energiei extins.

 Android 7.0 este probabil ultima versiune de Android pentru orice dispozitiv Samsung care nu este prevăzut să primească Android 8.0 Oreo. Același lucru este valabil și pentru noua interfață de utilizator Samsung Experience UX. Dacă nu a venit pe dispozitivul tău cu Android 7.0 Nougat, este posibil să ajungă cu Android 8.0 Oreo sau deloc (deși avem speranțe).

Pentru mai multe dispozitive Samsung actualizarea cu 7.0 Nougat este ultima actualizare și vor „trăi” cu ea tot restul vieții dacă nu este setat pentru a obține Android 8.0 Oreo. Sunt destul de multe dispozitive Samsung în această situație.

Dar, a fi blocat pe Android 7.0 Nougat nu este chiar un lucru rău. Versiunile 7.1.1 și 7.1.2 ale lui Nougat au caracteristici și modificări specifice în special dispozitivelor Google Pixel și Nexus, de aceea Galaxy Note 8 nu a venit cu 7.1.2.

Dacă Samsung își schimbă strategia și decide să aducă Android 7.1.1 pe telefoanele existente, nu ne vom plânge. Dar nu pare probabil în acest moment. Am vrut să clarificăm acest lucru pentru oricine se așteaptă să-și vadă telefonul Samsung Galaxy sau tableta Galaxy făcând saltul de la Android 7.0 la Android 7.1.1 sau 7.1.2.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...