Android P vine de la Android Pistachio (Fistic) sau poate că NU

1494

Site-ul polonez Tabletowo a scris despre o conversație cu unul dintre reprezentanții locali ai companiei Huawei. Era vorba despre viitoarele actualizări pentru Huawei P9 Lite, și a fost adus în discuție Android P, numit „Android Pistachio”. Acum nu știm dacă este o greșeală sau o greșeală intenționată. Numele de Android Pistachio poate fi văzut în trei capturi de ecran via Tabletowo.

Totuși este puțin probabil ca Google să dezvăluie numele final al sistemului de operare Android P până la sfârșitul lunii august. Dar, acum ne pregătim pentru Android Pistachio. Nu este foarte dulce dar ar putea deveni și mai dulce până la final, deoarece unele zvonuri sugerează că Google poate opta pentru denumirea Android Pistachio Ice Cream ca nume complet pentru versiunea Android 9.0 a platformei sale mobile.

Următoarea versiune a sistemului de operare mobil Google este codificată „Android P”. De fiecare dată când apare o nouă versiune de Android, mergem întotdeauna cu ghicitul, ce înseamnă litera pusă acolo de Google? Acuma, chiar la vrăjitoare nu am fost, dar trebuie să recunoaștem că ne intrigă acest mister până când Google ne lămurește. Uneori Google ne mai aruncă un indiciu sau două, indicii care de cele mai multe ori nu sunt legat de nume. Ce este sigur, acest P va fi ceva dulce!

Android a fost numit în mod obișnuit până acum după tot felul de deserturi și bomboane populare, așa că Google sigur va continua tradiția cu un nume din acest domeniu. Nu credem că Google va trece în denumirea noului sistem de operare un nume de nucă! De exemplu, Android 8.0 Oreo, au fost denumit Android O în timpul testării și dezvoltării.

Toate versiunilor sistemului de operare Google Android au nume de dulciuri. Cupcake, Donut, Éclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop (Android 5.0), Marshmallow (6.0), Nougat (7.0.) și ultimul venit, Android 8.0 Oreo.

Android P va aduce o mulțime de caracteristici noi, modificări de proiectare, îmbunătățiri de performanță și îmbunătățiri de securitate. Android P se concentrează, de asemenea, pe eficientizarea sistemului de operare, iar acesta include unele îmbunătățiri ale bateriei. O caracteristică nouă, numită Adaptive Battery, este prezentă în sistemul de operare, care va învăța cum un utilizator folosește telefonul și adaptează consumul de energie în funcție de acesta. O altă caracteristică este Luminozitatea Adaptivă, care învață de asemenea obiceiurile utilizatorilor și va găsi ce luminozitate este preferată cel mai mult.

Avem și un articol dedicat acestui sistem de operare, vedeți tot ce aduce nou Android P.

Deocamdată, va trebui să luam această știre ca un zvon, confirmarea oficială ar trebui să fie la o lună distanță, deoarece Google a confirmat denumirea de Oreo pe 21 august anul trecut.

SURSĂTechRadar