Android Q vine cu un mod automat pentru noapte și zi

936

Android Q este numele noului sistem de operare de la Google. Gigantul american lucrează din greu pentru a aduce Night Mode în Android Q. Modul de Noapte la sistemul de operare Android a fost așteptat de mai mult timp. Android a adăugat în cele din urmă caracteristica la cele mai recente versiuni ale platformei mobile.

În viitorul Android Q, utilizatorii pot activa cu ușurință modul întunecat, conform Android Police. Noul sistem de operare este deja în program beta pentru utilizatorii de telefoane Pixel, iar testerii au fost surprinși atunci când au descoperit că nu există comutator de pornire / oprire pentru Night Mode. O comutare on-off este, de obicei, cel mai rapid mod de a activa sau dezactiva o funcție, dar nu este acolo.

Smartphone-urile cu Android Q vor trece automat la modul de noapte

Acest comutator era ascuns în spatele unei comenzi a modului de noapte și cei din programul beta se grăbeau să-l pornească sau să-l oprească. Cu toate acestea, a existat și o comutare automată, dar nu funcționa corect. Unii testeri beta nu au reușit să schimbe niciodată între moduri, alții au reușit o singură dată, apoi nu a mai funcționat. Comutatorul automat pare să funcționeze acum pe Android Q.

Android Police este un site web care prezintă știri, recenzii, aplicații, dispozitive, sfaturi, tutoriale legate de Android. A fost fondat în 2009 și are sediul în San Francisco, California, SUA. Din iulie 2016, Android Police are peste 12 milioane de vizualizări lunar și peste 4 milioane de vizitatori lunari.

Funcționarea corectă este un comutator automat. Nu există niciun anunț oficial de la Google sau de la echipa Android privind acest comutator automat, dar funcționează. Comutarea din modul de noapte se face dimineața când telefonul trece automat pe modul luminos. Seara trece automat pe Night Mode. Modificarea automată a temelor / modurilor pare utilă, dar este încă în programul beta. Probabil Google o va testa în continuare până când va da rezultatele scontate.

Timpul de deconectare, dimineața/seara este independent de faptul dacă Night Light este activat sau nu, de ce culori de fundal aveți sau dacă este setat Digital Wellbeing. Numai economizorul de baterie pare să modifice aceste setări. Deci, dacă bateria telefonului este descărcată aproape de nivelul critic înainte de apusul soarelui, Night Mode va fi declanșat (la fel ca atunci când dispozitivul este setat la modul luminos).

Android Q va avea un Mod de Noapte. Așteptăm acest Night Mode automat și pe telefoanele Samsung. Utilizatorii care sunt în programul beta au observat că implementarea la nivel de sistem a Night Mode poate economisi până la 50% din consumul de energie.