Acasă Stiri Aparatele de uz casnic Samsung, inovație, calitate și producție în Europa

Aparatele de uz casnic Samsung, inovație, calitate și producție în Europa

Aparatele electrocasnice produse de Samsung Electronics sunt în topul preferințelor utilizatorilor, sunt aparate inovatoare de o excelentă calitate și sunt produse în Europa, în Polonia.

Inginerii angajați ai firmei Samsung din Stuttgart studiază și dezvoltă diferitele produse de uz casnic pentru piața europeană. Producția din Polonia este baza pentru succesul aparatelor electrocasnice produse de firma sud-coreeană.

Aparatele de uz casnic, mașini de spălat, aspiratoare, aparate de aer condiționat, televizoare, frigidere și combine frigorifice, oferă inovație bazată pe cerințele consumatorilor și calitate certificată de institute independente de renume mondial. Multe din aceste produse de la Samsung sunt premiate și recunoscute în toată lumea pentru fiabilitatea lor. Pentru a realiza acest proces, de cercetare și inovare, de producție și nu în ultimul rând calitatea de necontestat de produselor finite, Samsung Electronics colaborează cu experți din trei locații diferite: Inovație din Coreea de Sud, cercetare și dezvoltare în Germania și producție în Polonia.

Unitatea de producție din Wronki, Polonia, este una dintre cele mai moderne fabrici de aparate electrocasnice din Europa. 3.800 de angajați lucrează pe o suprafață de 336.000 de metri pătrați. Până la 6.100 de mașini de spălat sunt produse zilnic la Wronki. Aparatele de aer condiționat sunt, de asemenea, fabricate aici. Cu linii de producție moderne și procese în mare măsură automatizate, Samsung reușește să asambleze un aparat de uz casnic aproape la fiecare minut. Locația de la Wronki, aflată în Europa Centrală permite timpi scurți de livrare în Europa – un dispozitiv ajunge la destinație în Germania în doar 24 de ore, iar în Austria sau România în 48 de ore. Două treimi din frigiderele și combinele frigorifice Samsung care sunt destinate pieței germane sunt produse în Wronki, la fel și o treime din mașinile de spălat rufe destinate pieței germane.

Wronki este un oraș din regiunea Szamotuły, situat la nord-vest de Poznań și are o populație de aproximativ 11.500 de locuitori. Numele orașului provine de la wrona, cuvântul polonez pentru cioară, care se reflectă și în stema orașului.

Samsung se bazează pe experți europeni în cercetare și dezvoltare. Centrul de Cercetare European de la Stuttgart, are mai mult de un deceniu de când a fost deschis de către Samsung. În cadrul laboratoarelor din Stuttgart, noile idei și tehnologii pentru piața europeană sunt testate și dezvoltate înainte de a intra în producție în Polonia. Tehnologii noi, cum ar fi Twin Cooling, Schaum Aktiv sau AddWash și cea mai recentă inovație Samsung în materie de mașini de spălat QuickDrive au apărut în ultimul deceniu, în strânsă cooperare între centrele de cercetare din Coreea de Sud și Germania. Samsung are, de asemenea, propriile centre de design în Londra și Milano.

Cu inovații care țin cont de părerea utilizatorilor creșterea companiei Samsung în prima jumătate a anului 2017 este de peste 20% față de anul precedent.

Aparatele de uz casnic Samsung sunt concepute pentru a stabili noi standarde în design, funcționalitate și longevitate. Centrul de cercetare din Stuttgart și fabrica Wronki sunt piloni centrali pentru asigurarea calității de la primul șurub până la livrarea produsului utilizatorilor. Satisfacția clienților este prioritatea noastră principală „, a declarat Alexander Zeeh, directorul Electrocasnice Samsung Electronics Germania.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...