Aparatele de aer condiționat Wind-Free, pentru mai multă răcoare

1350

Samsung Electronics este unul dintre cei mai mari producători mondiali de aparate electrocasnice. Aparatele de aer condiționat produse de Samsung sunt expresia calității, eleganței și eficienței. Aparatele Samsung Wind-Free și Caseta 4Way sunt utilizate, primul pentru case de locuit și birouri iar al doilea pentru aplicații rezidențiale și comerciale.

Un exemplu excelent al interactivității Samsung care integrează ecosistemul conectat la domiciliu și birou este aparatul de aer condiționat Wind-Free. Cu acesta, puteți regla și seta temperatura mediilor, de acasă sau birou, de la distanță, prin conexiune Wi-Fi.

Samsung Wind-Free este primul sistem de aer condiționat, fără efectul windlwss, efect care apare datorită curenților de aer cu viteze mai mici de 15 m/s. Acest efect a fost definit de ASHRAE (American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineer) și menține un nivel confortabil de prospețime în orice spațiu, evitând sentimentul neplăcut de vânt.

Acest lucru este posibil prin intermediul celor 21.000 de micro-orificii care distribuie aerul răcit în toate direcțiile. Răcește aerul rapid în toate zonele din casă pentru o atmosferă cât mai confortabilă. Echipamentul funcționează în două etape: primul, Răcirea rapidă (Fast Cooling), funcționează astfel încât temperatura dorită să fie atinsă rapid, apoi trece la etapa a doua, numită Wind-Free, care menține temperatura la nivelul programat, dar fără să sufle aerul.

În 1902, prima instalație modernă de aer condiționat electric a fost inventat de Willis Carrier în Buffalo, New York. Primul aparat de aer condiționat, proiectat și construit în Buffalo de Carrier, a început să funcționeze la 17 iulie 1902. Aparatul lui Carrier a controlat nu numai temperatura, ci și umiditatea.

Conectivitatea dispozitivului, garantată prin integrarea cu platforma SmartThings și expertul Bixby, vă permite să urmăriți consumul de energie al aparatului prin intermediul smartphone-ului sau tabletei. Filtrul aparatului este în afara, deasupra, astfel poate fi scos foarte ușor pentru a fi curățat, fără deschiderea carcasei aparatului.

În plus, Wind-Free are funcția Doctor Virus care elimină aproximativ 99,9% din virusul gripal A (H1N1) și virusul gripal B. Aparatul de aer condiționat Wind-Free ajută la prevenirea bolilor contagioase, dar nu înlocuiește recomandările Ministerului Sănătății, inclusiv vaccinarea. Tehnologia cu Digital Inverter oferă economii de energie de până la 72%.

Samsung 4-Way Cassette, are o lamă cu până la 31% mai mare decât produsele convenționale și un unghi de înclinare mai mare de 10°, care poate sufla aer la peste 5m, dublu față de cel al produselor convenționale. În plus, caseta 4Way este echipată cu un senzor de detectare a mișcării pentru a detecta poziția persoanei și pentru a regla automat direcția vântului, dar această caracteristică poate fi utilizată și în absența unei persoane.

Designul nou și practic al lamelor de pe Samsung 4-Way Cassette, minimizează marginile și poate sufla aerul la 360° în jurul său, pentru o atmosferă curată și sofisticată a spațiului unde este amplasată, un aer surround complet.

Caseta 4 Way dispune de un controler de la distanță care permite utilizatorilor să manipuleze unghiurile lamei ventilatorului pentru o răcire mai eficientă. Cu ajutorul telecomenzii se pot seta individual unghiurile de deschidere ale celor patru lame la același unghi sau unghiuri diferite într-un interval de 32° – 65° pentru a crea atmosfera potrivită.

Estetică și inedită Samsung 4-Way Cassette are un aspect elegant și curat. Părțile interne ale unității interioare nu sunt la vedere atunci când lamele sunt închise, îmbunătățind astfel aspectul casetei. Este una dintre cele mai ușoare casete de aer condiționat, cu aproximativ 40% mai ușoară decât celelalte produse de acest tip.

Curățarea este extrem de simplă, unitatea interioară a casetei are lamele de aer detașabile, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu au nevoie să scoată întregul panou pentru a curăța lama, făcând astfel întreținerea și mai ușoară.