Samsung a lansat aplicația mobilă ONE Esports pentru telefoanele Galaxy

190
Samsung a lansat aplicatia mobila ONE Esports pentru telefoanele Galaxy
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat aplicația mobilă ONE Esports pentru telefoanele Galaxy oferind conținut exclusiv Esports momentan fanilor din Asia de Sud-Est. Utilizatorii de Samsung Galaxy vor primi acces anticipat exclusiv la conținutul de jocuri și sporturi prin intermediul aplicației ONE Esports.

Aplicația mobilă ONE Esports dezvoltată de Samsung a fost lansată exclusiv pentru smartphone-urile Samsung Galaxy. Aplicația oferă utilizatorilor dispozitivelor Galaxy primul acces la cele mai recente știri din sporturi. Conținutul de prim acces va fi lansat exclusiv în noua aplicație mobilă cu până la 1 săptămână în avans. Născută dintr-un parteneriat pe termen lung dintre ONE Esports și Samsung Asia de Sud-Est, aplicația este momentan exclusivă pentru smartphone-urile Galaxy din Indonezia, Malaezia, Filipine, Singapore, Thailanda și Vietnam. Samsung nu a declarat momentan nimic în privința extinderii acestei aplicații pe alte piețe.

Aplicația mobilă ONE Esports disponibilă pentru telefoanele Galaxy

Aplicația mobilă a fost dezvoltată având în vedere pasionații de jocuri. Dezvoltarea sa este o dovadă a angajamentului Samsung și a sprijinului entuziast al comunității de jocuri. Utilizatorii Samsung Galaxy vor avea acces anticipat exclusiv la conținutul creat și agregat în aplicația mobilă. Sistemul de notificare push personalizabil în aplicație asigură că utilizatorii Galaxy vor fi primii notificați despre ultimele știri din sporturi și despre cele mai recente actualizări ale jocurilor.

Conținutul va fi localizat pe fiecare piață și disponibil în engleză, bahasa indoneziană, tagalog, thailandeză și vietnameză. Aplicația va fi preîncărcată pe noile serii Samsung Galaxy A și Galaxy M selectate, inclusiv noile lansate Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G și este disponibilă și pentru descărcare pe Samsung Galaxy Store și Google Play pentru descărcare over-the-air. exclusiv pe smartphone-urile Samsung Galaxy din cele șase piețe.

Tagalog este o limbă austroneziană vorbită ca primă limbă de ~30% din populația Filipinelor și ca a doua limbă de către majoritatea. Cuvântul tagalog este derivat din endonimul taga-ilog (locuitor al râului). Tagalog este înrudită cu mai multe limbi locale.

„Aplicația mobilă oferă conținut de prim acces fanilor noștri de jocuri și sporturi. Samsung este mândru să colaboreze cu ONE Esports pe această experiență exclusivă a aplicației. Suntem cu adevărat încântați de conținutul fantastic creat pentru această platformă”. A declarat Carl Nordenberg, șeful Samsung Electronics Asia de Sud-Est și Oceania, potrivit SamsungNewsroom.

„Suntem încântați să dezvăluim aplicația mobilă ONE Esports exclusivă pentru Samsung Galaxy. Aplicația este hub-ul perfect unic pentru pasionații de jocuri și sporturi. Oferă utilizatorilor acces la cele mai recente știri, conținut exclusiv și o varietate de funcții pentru jocuri.” A declarat și Carlos Alimurung, CEO, ONE Esports.